Hacked.

Alla inlägg under oktober 2009

Av Bitch - 18 oktober 2009 18:59

MMS-bloggning  

Världens goaste Hampus, jag har vart hemma hos min pappa och hälsat på honom och vovvarna och katten Olivia. Alla djuren är så himla personliga och mysiga och Hampus är så snäll så snäll !

Pappa mådde rätt okej med så det va skönt, hoppas han är rädd om sig nu ! Det är värre med mig för jag har en del svåra beslut att ta *suck* Jag måste tänka på mig själv, och det är har jag svårt för. Har alltid vart en sån som tänker på andra före mig själv och det måste upphöra nu, men hur ändrar man en sån grej ? Och speciellt utan att såra andra ?  Alla tips emottages tacksamt *L*


                                                  
      


ANNONS
Av Bitch - 17 oktober 2009 22:11

Någonting som jag ABSOLUT tycker ska bekämpas är alla kvinnor som ofrivilligt drogas på krogar & barer och rånas eller Våldtas. Detta MÅSTE upphöra NU !!

Vi kvinnor måste kunna gå ut på krogen och känna oss trygga eller hur ?Nytt läppglans ska fylla dubbla funktioner.Storbritannien marknadsförs i dagarna ett nytt läppglans – som ska fylla dubbla syften.

Förutom den kosmetiska effekten ska den skydda sin bärare från att få drinken spetsad med så kallade våldtäktsdroger enligt daily mail.

Läppglanset ska säljas tillsammans med speciella teststickor som omedelbart färgas blå om de känner av spår av GHB eller ketamin på kvinnans läppar.

– Om din drink smakar konstigt, eller om du är misstänksam, doppar du bara teststickan i drinken. Om den blir blå kan du omedelbart få hjälp av dina vänner, vakter och polis. Det är enkelt, säger Tracy Whittaker, en av affärskvinnorna bakom läppglansidén.


Men lite vilseledande är det ju För det är inte läppglanset i sig som varnar utan det är teststickorna. Sen måste man lägga teststickan på läppen eller doppa den i drinken för att det ska fungera. Företaget försöker lura konsumenterna att köpa just det läppglanset för att de ska komma åt teststickorna. Det är en helt toppen ide att det finns såna så att man kan kolla om drinken har blivit spetsad med den sk. våldtäcksdrogen. Krogarna borde också sälja såna tycker jag. Men sälj stickorna separat. Vad tycker du?


Men jag vädjar till er alla unga tjejer där ute att ta vara på eran drink då ni är ute och ALDRIG ALDRIG lämna den utan uppsyn, det går såå fort att bli drogad !! Skulle det hända att ni tycker att eran kompis vart full lite väl fort, lämna henne INTE utan uppsikt och misstänker ni droger så ring 112 genast !!

ANNONS
Av Bitch - 17 oktober 2009 21:15

efter den supergoda maten (tusen tack snälla peter ) fortsatte vi till waynes för fika.

älskar att fika där :-D Och vi fikar nästan alltid på Waynes

Av Bitch - 17 oktober 2009 18:13

här sitter peter och jag på texas longhorn :-D

Av Bitch - 17 oktober 2009 13:15

Utanför mitt fönster öser rgnet ner och det är samma skitväder som det va igår *suck* Trodde att jag skulle få se solen liten idag , men det sket sig ( på ren svenska ;) ) Den håller sig nog precis i utankanten av dör jag bor och den gör det säkert bara för å djävlas *S* nej då , skämt å sido.


Jag tänkte iaf att jag skulle ha lite mera tur i spel så jag ska ut och spela lotto, håll tummarna för att jag har tur nu och kammar hem en utav dom där storvinsterna.Sen lär jag ha lite mat i mig med för jag klarar mig inte till halv 6 då jag ska träffa peter på middagen på Texas Longhorn.Håll tummarna för att regnet upphör tills ikväll !


Vad ska du göra idag ?


Cu later

Av Bitch - 17 oktober 2009 07:00

Lyx i överflöd-Det kan man sammanfatta detta fartyg - se här !!

                   Snart invigs Royal Caribbeans nya rekordfatyg. Foto: Royal Caribbean


På fartyget finns en park med 12 000 träd och växter, klätterväggar, löpbana, strandpromenad, vattenteater, surfmöjligheter, spa och en teater där Broadwaymusikalen Hairspray kommer visas fyra kvällar i veckan.

Förutom att vara det dyraste fartyget är det även det största och högsta. Skutan mäter 1 184 fot, cirka 360 meter, från för till akter och har 18 däck. Besättningen kommer att bestå av 2 160 anställda.

På ett av däcken kommer det att anläggas ett torg, som på kvällen förvandlas till konsert- och gatukonstplats.

 

Över torget kommer sex våningar med balkongförsedda hytter att resas.Genomsnittspriset för en sjudagars- kryssning med Oasis of the Seas ligger på strax över 10 300 kronor per person vilket är märkbart dyrare än Royal Caribbeans övriga kryssningspaket, enligt Forbes.


Mannen och jag kikade ju på kryssningar innan vi bestämmde oss för Mallis resan. Men nästa år  ( sep ) kommer vi nog att göra en kryssning just med Royal Caribbean fast jag tror inte det blir med detta fartyget, men dom har ju så många fler flotta fartyg i sin flotta- visst blir man sugen ?

Av Bitch - 16 oktober 2009 23:00


Det blev Camilla som åkte ur Idol ikväll och jag vet inte jag , men nog fanns det väl dom som sjöng sämre än henne ikväll ? Jag såg hellre att Nicklas åkte ur


Nu säger jag godnatt bloggen !!

Av Bitch - 16 oktober 2009 22:14

När Johnny Depp dök upp som kapten Jack Sparrow på Disneys konvent avslöjade han för tidningen Variety att en fjärde film av Pirates of the caribbean serien är på G. 
Någon gång under sommaren 2011 beräknas det att den nya filmen ha premiär!
Den fjärde filmens titel kommer att vara: Pirates of the Caribbean - On Stranger Tides.

(POTC är den lilla förkorting på Pirates of the caribbean för dom som inte fattar)

 

                   

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se