Hacked.

Direktlänk till inlägg 9 november 2009

Glad pappa

Av Bitch - 9 november 2009 10:18

Igår va det ju farsdag och jag  & mina syskon åkte till pappa med hembakat, då vi kom dit dofta det nybakade bullar i hela huset *S* så det vart mycket hembakt igår. Det är ju så gott !

Gav pappa hallmattan och han vart glad, det va skönt att se honom le. Katten hade vart ute och ville in och den märkte direkt av den nya mattan och slog på tvärniten och stannade och luktade på mattan *S*,tittade lite på oss och gick tillbaka och sniffade lite till. Undrar va den tänkte *L* * är det här jag ska märka revir*


Jag satte mig i soffan då pappa ville titta på hockey och då hoppade först Hampus upp och lag sig , började klappa honom och efter en stund hoppade katten upp på andra sidan och ville oxå bli klappad och ingen fick jag sluta klappa haha. Hunden sparka till mig med baktassen och gav mig en sur blick och katten Olivia tog tassen på handen. Så där satt jag säkerligen en timme och klappade 2 st på en gång *S* Dom är roliga djuren och i pappas fall himla fina djur.


Det vart en kycklingkebab med bröd igår efter pappa besöket ,Oxå pratade jag med min bror och berstämmde att jag ska ta tag i en för mig stor grej ev denna månaden. Så nu laddar jag för det !


Mitt mantra...* jag kan klara det här , jag KOMMER att klara det här, KLART jag klara det här *Skrattande


  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se