Hacked.

Direktlänk till inlägg 17 november 2009

uteblivet besök

Av Bitch - 17 november 2009 19:31

Nää det blidde inget besök idag som jag trodde. suck, människor som lovar mer än dom håller, mycket tröttsamt. men det gör inget för jag har fått gjort en massa ändå idag .Nu är kvällsmiddagen på G och sen blir det att fixa med lite egna julkort. Jag tycker ju om att göra egna julkort istället för att köpa, fast ibland kan ju latmasken slå klorna i mig oxå *S* Så en del får egna julkort och en del köpta, men så får det bli !


Jag letar ju för fullt efter en lite valp fortarande. Tänk att det ska vara så svårt att den där valpen =)


Nu ska jag pyssla vidare


  

 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

17 november 2009 22:35

Jadu, det var inte lätt det där. Min farbror hade en pappis, och den var inte alls skällig. Min jobbarkompis har chiuhauar, dom är skällig. Men det är nog mest rädsla. Tror man får den hund man vill ha, alltså det är upp till en själv och jobba bort skällandet.

Sheltie är underbara hundar. Min farbror har haft 3 st. De är hundar som är pigga på skoj.

6500 kr för en blandras tycker jag är alldeles för mycket. Som min fd jobbarkompis sa när dom köpte sin blandis för 5000 kr, "för dom pengarna får man ju en häst med stamtavla" Hon har ponnys. De ville ha en kinesisk nakenhund men när uppfödarna hörde att hon hade barn så ville ingen sälja till dom.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se