Hacked.

Direktlänk till inlägg 19 november 2009

My day so far

Av Bitch - 19 november 2009 16:26

Nu har jag vart ute och gjort en massa saker idag. dels har jag vart ute på lunch idag och åt en jättegod pasta med fläskfile, sen gjorde jag en sak som har med min kurs att göra *L*. Fixat en blomma till en som fyller år imorgon men eftersom jag inte är hemma då så ska jag åka förbi med den ikväll. Vart till Ica och handlat lite frukt & dricka som vi ska ta med oss till färden ner till Göteborg imorgon . Jag ska baka en mjuk pepparkaka ikväll med.


Tja sen är det bara att invänta söta Emma som ska sova över här hos mig ,Tvätta lite kläder som jag vil ha på mig imorgon, ta en skön dusch sen hopp i säng . Tidigt imorgon åker vi wehee Tungan ute


Jag fick föressten en underbart vacker klänning med posten idag som jag skickat efter från Usa =) nice


  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Peter

20 november 2009 08:37

Jag önskar dig en underbar dag på Ullared, o kom hem som du åkte, bli inte som dom på TV:-D
O du vet va du ska köpa till mig va;-)))))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se