Hacked.

Direktlänk till inlägg 21 november 2009

Tillbaka i götet

Av Bitch - 21 november 2009 20:10

Nu är vi tillbaka i götet och har gått igenom alla påsar. Jag handlar för ca 2500 kr idag och det är fasen rekord *s* men då har jag ju köpt julklappar med.Bror min med barn blev det ca 1600 och lilla emma som man kan tro är storshoppare har klarat sig under 1000, det är väl bra Tungan uteJo just MANNEN ja *S* han har shoppat för ÖVER 1000 lappen idag haha. Han sin HATAR allt va Ullared och Gekås heter Cool. Men lilla Emilia är sååå mallig för sina kläder hon köpt och säger att hon blir snyggaste tjejen i nyår =)


Nu har vi köpt stinas kyckling som vi ska fixa, och vitlöksbröd och en massa gottigt till det. Sen får vi se vad det blir för smarrig efterrätt

Men våra fötter OJOJOJ , smääärta *S*


Cu

  

 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

22 november 2009 00:49

Nä, Ullared står nog inte högst upp på listan här heller. Fick avsmak för det när vi var där på 80-talet. Tror vi var dom enda som gick ut tomhänta därifrån. Men man skall ju inte köpa en massa grejer för köpandes skull när det inte fanns nåt vi ville ha.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se