Hacked.

Alla inlägg under november 2009

Av Bitch - 26 november 2009 08:14

Godmorgon people !


*gäsp* va seg det va att kliva upp idag och jag har inte sovit så bra inatt,men mannen som kom fram kl 23 igår kväll somna rätt fort kan jag säga *s*. Först jobba hela dagen och sen direkt sätta sig och köra 60 mil, det känns på det.

Men nu är han är och det är snart dags för frukost =).


Han arbetar hemmifrån så han ska göra det några timmar nu. Sen kommer dagen att bli full av aktiviteter, det kommer att bli en massa bilåkande hit och dit .


Nää nu lär jag sätta fart här =)


Cu later people


  

Av Bitch - 25 november 2009 22:32

Smält din favoritchoklad i vattenbad, under tiden vispar du 3 dl vispgrädde väldigt hårt, sedan vänder du försiktigt ned den smälta chokladen.

Nu kan du välja två saker: 1, du öser upp den varma gräddchokladen i strutar och äter med jordgubbar till.
2. Du ställer gräddchokladen kallt så den får stelna till lite grann och sen öser upp i glassglas med fruktcoctail/fruktsallad till.


//Missy

Av Bitch - 25 november 2009 22:23

Hej på er!

Nu är det Emma som skriver ett inlägg här. Hoppas allt är bra med er läsare :)

Men tänkte dela med mig av en sak, igår var jag på bio och då såg jag 2012. Den var riktigt bra, nästan så att man blev rädd. Den var också väldigt spännande.

Men jag tror inte på det att jordens undergång är den 21 december 2012. Jag rekomenderar starkt att ni ska se den filmen.


Nu önskar jag er en godkväll och sov gott.

Av Bitch - 25 november 2009 15:58

idag kom mitt beställda smink från sminkhuset :-D.puder, rouge,nagellack samt lipgloss. Ska testa kvaliten på detta nu :-d rapport kommer

Av Bitch - 25 november 2009 09:32

                                 


Jaha då va det dags för ännu en sväng i vaccinets vara eller icke vara. Idag kan man läsa i aftonbladet att vaccinet har stoppats i Kanada pga av att 20000 människor har drabbats av andningssvårigheter, förhöjd hjärtrytm och hudutslag.

och det är tydligen fem gånger mer än dom hade räknat med. Men kollar man inte upp och TESTAR sånt här INNAN man börjar ge människor det ??


Leverantören Glaxo Smith Kline, som även levererar vaccin till Sverige, säger sig inte veta vad de många biverkningarna beror på.

 Sverige har cirka 2,1 miljoner doser av vaccinet getts till patienter. Totalt har cirka 1 500 biverkningsrapporter inkommit till Läkemedelsverket.

De allra flesta fallen gäller kända reaktioner som ömhet, rodnad och smärta vid injektionsstället.

I färre fall har illamående, kräkningar, magont, diarré, yrsel, utslag och sömnlöshet rapporterats


Hitils har Emma min systerdotter fått en dos och min bror ska få idag. Mannen ska få via sin arbetsplats snart och själv vet jag inte ännu ! Emma vart öm i armen och kunde inte lyfta den på någon dag.


  

Av Bitch - 25 november 2009 09:01

Fick kliva upp vid 8 idag för jag ska ner till sjukan och lämna prover inför min röntgen och då måste vara uppe och i rörelse i 3 timmar innan, för annars visar provet helt fel. Dom är väldigt noga med det där. Förra gången skicka hon ut mig på en promenad i 15 min och det tänkte jag att jag ska undvika denna gången.


Så det blev fil till frukost och lite te.ute är det mulet som vanligt och alldeles för varmt för årstiden +7 grader.När ska snön komma ? och blir det nån vinter över huvudtaget ?


Hörrni,idag är det precis 29 dagar kvar till julafton

hiss eller diss ?


  

Av Bitch - 24 november 2009 15:40

Idag har man hunnit med lite grann, bla har jag vart till Optikern och fått nya linser. Och det va inte liiite min styrka ökade heller :-s ojoj och nu fick jag proggresiva linser som jag ska testa i en vecka hur dem känns, men så mkt kan jag säga att jag ser inte så bra som jag trodde . Jag får väl säga till vid återbesöket, om jag nu kan vänta en hel vecka med detta. Men nu har jag fått  dygnetruntlinser och slipper ta ut dem varje kväll WEHEE


 Såg Johan ulveson alldeles utanför optiken med- jätteroligt va det och honom kände man igen på hans skratt *L*


Nu lär jag plugga lite men jag känner mig inte så pigg så jag undrar vad som felas denna gången. suck. Imorgon kommer mannen hit Skrattande


  

Av Bitch - 23 november 2009 10:48

Godförmiddag people !

Nu när jag kollat igenom min shopping från ullared så inser jag att det är lite prylar som kommer att åka tillbaka, för det får man göra. Skicka tilbaka och få pengarna åter bara kvittot är med,fast då får man lägga ut för portot själv såklart

så då kommer slutnotan att bli lite mindre = me happy ;) .Jag såg några utav arbetarna inne på gekås som man får se på tv föressten *L*, kändes lite konstigt *s*


Fy så grått och mulet det är idag  ( IGEN ) igår då vi åkte igenom halva sverige så va det ju samma skit väder hela vägen :( , va trött och dåsig man blir av sånt här väder va. Och va VARMT det är fortfarande , hela 8 +. Är det inte menigen att snön ska komma nu ?


Hur ser det ut där du bor ?




  

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

RSS

Tidigare år


Skapa flashcards