Hacked.

Alla inlägg den 8 december 2009

Av Bitch - 8 december 2009 22:00

Frågor och svar

Vad gör livet underbart?
- Humor, spontanitet och att vad som helst kan hända. Jag säger som Forrest Gump: "Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." Får inte glömma att nämna vänner, familj, pojkvän och glad misuk så klart.
 
Vilken bloggare inspireras du mest av?

- Jag har många inspirationskällor , och några jag läser nästan varje dag!

Vem hatar du mest ?

Just nu avskyr jag dom pojkar som gjort illa min brorsdotter på det mest avskyvärda sätt. Men annars tar hat så mycket energi som du kan lägga på annat,det skulle väl i sådana fall vara mig själv när jag blir förbannad på småsaker.
 
Hur skulle du beskriva din stil?

- Jag måste vara rätt tråkig och svara att det varierar helt från dag till dag.

Jeanstjej mest men älskar mina höga klackar även om jag inte längre använder varje dag

Av Bitch - 8 december 2009 18:59


Jag tackar er som har lämnat en komentar i mitt förra inlägg där ni ger ert stöd att kämpa EMOT våldet- men vi behöver vara FLER


Kom igen nu !!

Av Bitch - 8 december 2009 08:50


Nu har man vaknat till ännu en mulen dag med plusgrader och man börjar ge upp hoppet mer och mer på att verkligen få en vit jul :( Fy fasen va tråkigt.


Låg och tänkte om det verkligen va rätt utav mig att skriva på bloggen om det som hänt min brorsdotter, men jag tror det va det ändå för sånt här slags våld måste uppmärksammas så att vi ALLA kan göra ett avståndstagande och göra klart att det är INTE acceptabelt !! Det är det INTE !!


Vi måste ALLA berätta för våra barn varsig VI tycker dom är änglar eller inte att VÅLD inte löser någonting och att vi ska vara rädda om varandra och på skolgården ska det INTE förekomma mobbing.

MEN vi måste också försöka få barnen att berätta för oss om nån är dum emot dem så vi kan hjälpa dem få STOPP på våldet/mobbingen. Säger det igen- SKOLAN SKA KÄNNAS TRYGG!!

Vi VUXNA måste hjälpa barnen få stopp på våldet i våra skolor &  samhället

 

Jag mår illa av bara tanken och jag kan bara tänka mig hur hennes föräldrar mår- usch så maktlös man känner sig

 

Vi får aldrig vara så naiva och tro att sånt här aldrig händer oss- det KAN det göra så VA PÅ DIN VAKT då du är ute. Gå aldrig med musik i båda öronen Tex !!

 

Uppmanar er alla att spamma mitt kommentarsfält för att visa att vi INTE accepterar våld !! kom igen nu VISA DITT STÖD !!

 

Gårdagens inlägg ser du här

 

  

 

 

Av Bitch - 8 december 2009 00:05

Nu blir det ett mindre roligt inlägg men min bror berättade för mig att hans dotter blitt attackerad på väg hem från skolan på det mest avskyvärda sätt,. berättar inte allt då det är för personligt. Men misshandlad blev hon bla


Men man undrar om föräldrar tar NÅGOT ansvar för deras barn ?? Det här va något äldre pojkar än henne själv- hon är 10 år och dessutom med ett handikapp ( bokstavsbarn) men jag hoppas verkligen det blitt nått slags allvar för dessa pojkar och att både skola och föräldrar tar ansvar och gör något . sånt här får absolut INTE hända.

Nu är flickstackarn förmodligen så rädd så hon inte törs berätta hur pojkarna såg ut för dom har väl hotat henne antar jag. Men på nått sätt hoppas jag att detta kommer fram vilka det va.Fy fan vilka jävla typer    men jag tror på karma- what comes around  goes around och man får väl hoppas att samvete gnager som fan hos dem !!!


Man ska som barn vara trygg till och från skolan- PUNKT !!

idag har hon vart hemma från skolan och vilat upp sig - lilla gumman !


Godnatt   

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

RSS

Tidigare år


Skapa flashcards