Hacked.

Alla inlägg under december 2009

Av Bitch - 14 december 2009 15:30

Pontiac var ett amerikanskt bilmärke som sedan 1926 ingick i General Motors och som under åren främst såldes på den nordamerikanska marknaden. Märket fick sitt namn av indianhövdingen Pontiac. Fram till 1956 var av denna anledning Pontiac som varumärke tydligt indianinspirerat, något som bland annat syntes i märkets logotyp och modellnamnen, ex. Pontiac Star Chief.

Sedan 1957, i och med introduktionen av Bonneville, har Pontiac profilerats genom sina högprestandamodeller, som GTO och Firebird. Bilarna tillhör mellanklasssegmentet på den amerikanska marknaden med en lite lyxigare framtoning än en Chevrolet, men billigare än motsvarande Oldsmobile eller Buick.


Pontiac GTO introducerades 1964 som ett utrustningspaket för LeMans/Tempest. Genom att sätta den kraftfulla 389-motorn från Bonneville i en (ur amerikansk synvinkel) liten kaross, hade Pontiac startat muskelbilsepoken.

Pontiac Firebird presenterades 1967 och var tillsammans med Chevrolet Camaro GM:s svar på Ford Mustang. Med formgivning och motortillval som starkt påminde om vad som erbjöds till LeMans/Tempest, men i ett mindre och sportigare chassi, baserat på Chevrolet Nova och delat med Camaro, var succén given. Modellen konkurrerade med bilar som Mercury Cougar och Dodge Challeng


I onsdags tillverkades den sista modellen av Pontiac, en vit G6 rullade av bandet i Orion Township. Ingen från media tilläts delta och det förekom inga ceremonier, trots att en epok som startade redan 1926 fått sitt slut.

Det blev ett mycket osentimentalt slut för Pontiac i USA i onsdags. Klockan 12:45 rullade den sista bilen av bandet i Orion Township fabriken, en vit G6 sedan som inte hamnar på museum utan ska säljas precis som vanligt


Det bittra slutet för Pontiac var känt sedan i våras då General Motors deklarerade sin plan för ett "new GM" där endast fyra varumärken finns kvar (Chevrolet, Buick, Cadillac och GMC). Saturn och Pontiac blev nedlagda, Hummer såldes och Saabs öde vet vi inte så mycket om förrän i nästa vecka då GM:s styrelse sammanträder


Min bror äger en pontiac Bonnerville ( som står i mitt garage ;) ) Den bör man tydligen vara mycket rädd om


  

Av Bitch - 14 december 2009 15:27

I fredags blev Calle Kristiansson tvåa i "Idol".
Nu får han - liksom vinnaren Erik Grönwall - chansen att spela in sina bästa låtar från Idolsäsongen, skriver Aftonbladet. I dagarna beger han sig in i studion.

- Jag är universums nöjdaste tvåa! Att spela in en skiva med låtarna jag framfört under Idol känns galet kul, speciellt eftersom jag verkligen älskar dem, säger Calle Kristiansson, till Aftonbladet.


                     sxdeb031.jpg


Då får man väl önska Calle lycka till då

Av Bitch - 14 december 2009 11:06


Nu gör jag en efterlysning !!!--PÅ SNÖN


Igår snöade det i omgångar mycket stora feta flingor och mindre fjuttsnö, men jag trodde väl ändå att det skulle ligga mera snö på backen än detta jag fick se då jag kikade ut idag- va det allt lixom :-(

Men det ska visst snöa imorgon lite ( och just imorgon av alla jevla dagar *S* ) och bli lite kallare så vi får väl se hur mycket det dimper ner på backen då.



Om min mormor hade levat så skulle hon ha fyllt år idag ( 104 år ) Så gammal blir sällan människor idag och ska världen hålla på att spy ut en massa skit i luften som det gör idag så lär det inte hjälpa kan jag ju säga. Vi har hela 40 % utsläpp i trafiken idag och en hel del  till från alla våra fabriker. Det är sånt man inte tänker på. Lika varje gång man sprayar håret så är det ett negativt utsläpp, vet ju att det finns miljövänligare alternativ men jag är dålig på sånt  tyvärr. Men du kanske du tänker att man får väl sluta vara så jevla fåfäng då ha ha ha. Men ser man ut som jag gör måste man ha all hjälp som finns ;) LOL


Jag ska iaf försöka ta mig til kyrkogården för att tända ett ljus för min lilla mommo. Kan sakna henne ibland trots att hon va så jobbig och gnällig på slutet, men man får väl se hur go & gla man själv blir i den åldern ;)


Have a good monday people


  

Av Bitch - 13 december 2009 19:44

Nu är snart mannen hemma efter alla timmar av bilkörning hem till götet. Själv har jag roat mig med att sova, spana ebay mm *S* så fruktansvärt rastlös ikväll .. suck


Ja jo, spanat på snön som vräker ner,, men den beter sig himla underligt måste jag säga.. Först vräker det ner , sen slutar det för att börja om med lite små flingor hit å dit , sen rätt som det är vräker det ner feta flingor igen *S*


Vad ska det bli utav detta undrar jag ??

Av Bitch - 13 december 2009 15:47

Nu har Mannen rest hemmåt igen och jag tycker det är så jobbigt varje gång, fast denna gången  va faktist en bonus egentligen eftersom det bara va 2 veckor sen han sist va här. Han åkte hela vägen från Göteborg för bara EN sak jag måste ha hjälp med- Är inte det kärlek så säg ??   

Vet inte hur många killar som gör det.


En gång för några år sedan så va vi i stockholm. Vi möttes där och då skulle skiljas åt skulle han åka hem därifrån och jag skulle med en buss. Nu va det så att jag vart sjuk och inte ens orkade ta mig till bussen. Och vad gör han då tror ni ? Jo han åker 40 min EXTRA bara för att skjutsa hem mig och sen fara hem och nu säger jag det igen- VILKA killar gör så ?


Menar han hade ju lika gärna kunna hjälpt mig til bussen bara och sen åkt hem !

TACK SNÄLLA ÄLSKLING FÖR ALLT !! Du är en klippa .. puss


Just nu VRÄKER snön ner hos mig   och detta hade mannen velat sett för han är snögalen jag kan lova *S*. Jag hoppas verkligen det blir en vit jul mest för honom och hans familj som så sällan ser snö.Men klart att jag tycker att en vit jul är vackrare & mysigare än en grön.


Skulle vilja säga GRATTIS till goa peter oxå eftersom han kom in på skolan =)

det här fixar du - nu börjar ditt nya liv   


  

Av Bitch - 13 december 2009 09:04

                         



 sång :


 

Sankta Lucia

Sankta Lucia, ljusklara hägring,
sprid i vår vinternatt ljus av din fägring.
// Drömmar med vingesus under oss sia,
tänd dina vita ljus, Sankta Lucia. //

Kom i din vita skrud, huld med din maning.
Skänk oss, du julens brud, julfröjders aning.
// Drömmar med vingesus, undret oss sia,
tänd dina vita ljus, Sankta Lucia. //

Trollsejd och mörkermakt ljust du betvingar,
signade lågors vakt skydd åt oss bringar.
// Drömmar med vingesus, undret oss sia,
tänd dina vita ljus, Sankta Lucia. //

Stjärnor som leda oss, vägen att finna,
bli dina klara bloss, fagra prästinna.
// Drömmar med vingesus, undret oss sia,
tänd dina vita ljus, Sankta Lucia. //



Jag önskar er den bästa Lucia ni kan tänkas ha  och en trevlig 3:je Advent


Nu räknar vi ner dom 11 dagarna det är kvar till jul =)


//MISSY

Av Bitch - 13 december 2009 08:28

   HA EN UNDERBART GLAD LUCIA IDAG

ÖNSKAR PETER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Av Bitch - 12 december 2009 18:04

                   






Jag har nu sett filmen Santa buddies och tänkte dela med mig

Lite tankar om den. Den är helt klart en film för dom mindre MEN man kan se den som vuxen men, speciellt om man gillar hundar & valpar. Den är så charmig  och ger rätt budskap om julen.Många skratt och många * åhhh* blir det .Man vill bara krypa in i filme och gosa med dom söta berårande valparna.

 Har du inte sett den tycker jag helt klart att du ska se den. Filmen blir en perfekt julklapp till barnen !

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

RSS

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards