Hacked.

Direktlänk till inlägg 12 januari 2010

4 Tips för lägre vikt

Av Bitch - 12 januari 2010 10:00

Ät bättre - 4 tips för lägre vikt


Här är fyra tips som kan hjälpa dig att gå ner i vikt eller underlätta för dig att hålla din vikt.

1. Må bättre - ät regelbundet!
Genom att äta frukost, lunch, middag och 2-3 mellanmål håller du dig behagligt mätt och på gott humör hela dagen! Ditt blodsocker håller en jämnare nivå hela dagen och du minskar risken för att bli vrålhungrig och därmed äta för mycket och för snabbt. Du vinner inget på att hoppa över några måltider!
2. Ät frukost
Ät frukost varje dag, gör du det kommer du att äta färre kalorier resten av dagen än om du hoppar över frukosten. Det finns faktiskt en del som går ner i vikt bara av att börja äta frukost! Är du ovan att äta frukost – ät en liten frukost, kanske bara en smörgås eller lite yoghurt, vänj dig gradvis. En liten frukost är bättre än ingen frukost alls!


3. Njut av maten - ät långsamt! (Så räcker den längre!)
Hur du äter är viktigt. Om du äter långsamt och tuggar maten väl hinner du känna när du är mätt och undviker att äta för mycket. Du ökar dina chanser att gå ner i vikt och hålla vikten. Din matsmältning fungerar också bättre. Är du vrålhungrig
(t ex för att du hoppat över en måltid) äter du kanske för fort, mättnadssignalerna har inte hunnit fram till hjärnan innan du slevat i dig en andra portion och du har överätit.

4. Vatten är bästa törstsläckaren!
Drick vatten eller mineralvatten till vardags, både till maten och mellan målen. Vattnet kan smaksättas med frukt eller grönsaker, som lime- citron-, apelsin- eller gurkskivor, eller varför inte jordgubbar? Lightdrycker är ett kalorisnålt alternativ om du vill dricka något sött. Det är lätt att dricka sig till några extra kilon… visste du att en halv liter läsk innehåller 20 sockerbitar och för kalorierna i läsken kan du äta 4 äpplen eller 45 vindruvor som dessutom ger en massa nyttigheter

Sådärja- nu ska väl kilorna minska?eller ?


 
ANNONS
 
anna

anna

12 januari 2010 16:02

sv: Nej inte direkt ;)

http://annisss.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se