Hacked.

Direktlänk till inlägg 12 januari 2010

Tacksamhet

Av Bitch - 12 januari 2010 17:13

Idag känner jag en som tacksamhet. Första dagen sen kortet jag kör bil ENSAM

Åh en sån lycka *S* som jag har längtat och tack vare min supergulliga bror som litar på mig med sin bil, så fick jag låna den idag och åka runt lite hihi.


Tack snälla snälla Kenneth för du litar på mig med din bil och jag får låna den =)     

Fast undra vad gentjänsten blir jag ska göra för honom hmm kanske

- tvätta en månads tvätt

- städa hela huset PLUS alla rutorna

          

ha ha ha

fast vem vet, en dag kanske huset hans är städat då han kommer hem med ;)


Fast det har inte blitt så långa turer för den här stan är inte så stor *s* så det har blitt korta sträckor . Har kikar runt på bilfirmorna efter en billig bil, men det va forgett it sister *suck* ska jag ha en billigare bil så är det blocket som gäller . Har vart till min optiker idag med som SÄNKTE styrkan på ena ögat + att jag ska köpa mig ett par läsglasögon +1, så ska nog det här funka

Vore kul om jag kunde läsa på kort avtånd med hihi


Nu är det Glamour dags

 
ANNONS
 
Ingegerd

Ingegerd

12 januari 2010 19:48

Härlig frihetskänsla att kunna ge sig iväg själv med bilen:-)
Kul!

http://hovsing.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se