Hacked.

Direktlänk till inlägg 13 januari 2010

sminkhuset borta ?

Av Bitch - 13 januari 2010 16:11

Jag fick en kommentar under mitt sminkhuset beställning inlägg och jag hade INGA som helst problem med dem, utan fick mina varor men hon säkriver såhär.Dock va ju kvaliten lite sisådär, man fick verkligen vad man betalade för om jag säger så !"
Jag beställde produkter från flormar före Jul och har ännu inte sett till några. Idag skulle jag gå in på deras hemsida för att ta reda på tele. nr. och finner då att denna inte finns längre. Tror att jag har blivit blåst!! Är det någon annan som har råkat ut för samma sak?? "


Så jag undrar om fler råkat ut för detta ?


Missy

 
ANNONS
 
Lena

Lena

13 januari 2010 16:18

Jag beställde också grejer därifrån för någon vecka sen, inga problem, fick grejerna och allt. De t.o.m ringde och frågade om jag ville ha nån annan färg på en grej som var slut. Testa att doppa penseln i vatten innan du "målar" om det är skuggorna du är lite missnöjd med, då blir de superfina! =)

http://lenaskrypin.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Monica

15 januari 2010 12:52

Hej Lena. Kul att höra att det fungerade med sminket för dej. Är det så att du har något tele. nr till dom på något papper så tar jag tacksamt emot det så jag kan ringa o höra vad som gått galet.

 
Laila

Laila

21 januari 2010 15:04

Jag beställde också och fick varorna.
HAr ännu inte testat nagellacket, men läppglansen är ok.
Skulle gå on och titta här om dagen vad det fanns mer för färger på nagellacket. Affären är borta!? :-o

http://tillklippt.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se