Hacked.

Direktlänk till inlägg 14 januari 2010

Städad garderob

Av Bitch - 14 januari 2010 10:11

Jag har länge haft en röra i min stora garderob ( har flera ) och det blir så svårt att se vad man har saker och ting då , så idag när jag skulle klä på mig efter fruskosten så blev jag såå less på skiten så jag tog äntligen tag i detta och STÄDADE den   .

Nu ser man någorlunda vad jag har i den och ehh *harklar mig* det va då fasligt vad kläder och annat den innehåller

Inte undra på att jag TROR att jag inget har och köper nytt när jag ska på nått event *L*.

Nää det måste bli en rensning med, för det gjorde jag ju inte nu utan bara lag allt i prydliga högar. Dock såg jag ju att det är klädet jag antigen inte längre vill ha eller KAN ha. Kroppen ändras ju med åren tyvärr

kanske kan man fixa en loppmarknad på gården ? Försöka få med sig andra grannar och sprida ordet lite över stan eller kanske en liten annons i tidningen.


Det blir nog billigare än att sätta ut allt på blocket eller tradera, för inte är det billigt   .kanske kan sätta ut lite på bloppis med såklart.Mycket utav det jag har är ju NYTT och oanvänt, herregud så onödigt att det  bara ligger då !


fint vinterväder är det här iaf , solen skiner och ca 10-11 minus


//Missy

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se