Hacked.

Direktlänk till inlägg 14 januari 2010

Florida

Av Bitch - 14 januari 2010 18:23

Idag på eftermiddagen så bestämmde jag mig för trots allt ( jag va lite lat ) att hämta min brors bil på hans jobb ( han kör lastbil ) och låna den under eftermiddagen. Så jag har åkt runt lite och Bla letat efter ett par läsglasögon med +1 styrka. och VARFÖR va det så svårt att hitta då *suckar* jomen det är ju självklart att då JAG ska ha ett par så ska det ju inte finnas några , men annars KRYLLAR det av sånna.

Tog en sväng på citygross med. fast en nackdel med min sjukdom är ju att jag rätt som det är kan råka ut för en sjuklig trötthet, och det hände idag så det va bara att köra hem  och kasta mig på sängen ( å det där lät ju haha ) och sova en halvtimme sen så är jag fit for fight igen *L*


Men det är skitjobbigt då dom där trötthetsanfallen kommer :(.igår va det en ännu värre dag ur den synpunkten. Men jag har perioder då jag kan klara mig rätt länge utan att behöva vila. Så det går i vågor !


Har börjar kika lite på resmålet Florida idag, på allt man kan göra där och det är ju en hel del måste jag säga.Nått som lockar är Bla Disneyworld och Magic kingdom - har du varit där ?

  


Fortfarande inte hittat nån bil tyvärr :( men så jag letar   

råka inte ha nån över eller så ;)

 
ANNONS
 
kickan

kickan

14 januari 2010 20:13

jag vill till disney land det är mitt drömresmål,.
komemr va frymt avis på dej kan jag ju lova, men man kan ju inte åka till florida utan att besöka disneyland

http://juliusson.bloggagratis.se

 
Ingegerd

Ingegerd

15 januari 2010 22:27

Har varit på Disney World i Florida 3 ggr....vågar man säga det utan att skämmas...fast min syster bor ju i Florida så jag är nästan där vart eller vart annat år.

Åk dit! Det är en upplevelse utan dess like men 1 dag räcker INTE!

http://hovsing.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se