Hacked.

Direktlänk till inlägg 15 januari 2010

Friday again

Av Bitch - 15 januari 2010 10:33

Nu är det fredag igen- den 3dje på detta nya året faktikst.Visst går det fort ?


Natten har innehålligt en massa oro både i vaket tillstånd och i drömmarnas värld och det är ju tydligt att man har en massa oro runt sig och jag bara önskar att det kunde försvinna

usch - blää- SCHAS- bort med det NU !!

Sitter som vanligt både blocket och letar antigen en bil      eller hund    *L* meen inte fan dyker det upp varken eller- eller jo det gör det ju men inte HÄR där jag bor  utan antigen längst upp i Norr eller nere i söder.


Har väl dykt upp en å annan bil här med , men då är det en massa fix på den och det är sånt som jag inte har ett dugg lust med. Man vet aldrig just hur dyrt sånt kan bli. Utemässigt så ska det inte vara lika kallt under helgen som det har vart en tid nu * phuu* det är SÅ skönt för FY vad jag är less på kylan. Har ju inte vart nån mottlig kyla heller så :(


Ohh min stackars ungdomliga hy blir ju alldeles förstörd i kylan *S* och så kan vi ju inte ha det. Att komma innefrån värmen direkt ut till en 20 minus är INTE bra för hyn. Dock kan man smörja in hyn i fet kräm innan man går och lägger sig och en inte fukta så mkt på morgonen mer än det man har under sminket dårå

men det gäller ju inte killar, för dem räcker det med den feta krämen på kvällen  ;)


Önskar er en trevlig fredag


  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se