Hacked.

Direktlänk till inlägg 24 januari 2010

Msn på en söndag

Av Bitch - 24 januari 2010 09:40


Igår hade jag skrivit ett inlägg och precis då jag skulle spara detta så låste sig datorn och allt försvann. Då blev jag så SUR på datorn så jag stängde utav den och gick iväg, så därför blev det dåligt bloggande igår kväll tyvärr :(


Jag va på sånt dåligt humör med, förstår mig inte på en del människor helt enkelt.Finns ju dom som inte förstår det här med bloggandet och att man ska se det med glimten i ögat och inte ta det som står med sånt blodigt allvar


Har ni också vart med om sånt ? Att det man skriver missförtås typ ?


Nu på morgon pratade jag med min gode vän peter på Msn


Peter says:

Alla tjejer i Afrika är modeller, jag ser ofta Afrikanska tjejer sitta o se ledsna ut med flugor i näsan

Miss y says:

ha ha ha


Tur att man kan få vakna med ett skratt ibland eller hur


Nu är det dags för en kopp te

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se