Hacked.

Direktlänk till inlägg 24 januari 2010

Göta kanal 3 - så tyckte jag

Av Bitch - 24 januari 2010 20:40


                                  SF Bio: Göta Kanal 3

"

Kronofogden är återigen på besök hos Anderssons Båtvarv. Men denna gången är det lugnt, menar Janne Andersson. De sista båtmotorerna till Italien är levererade. När betalningen väl är i hamn, är varvet skuldfritt. Allt verkar ordna sig för Andersson. Dottern Petra kör turister i en gammal ångslup på Göta Kanal medan hon berättar myten om kanalbyggaren Baltzar von Platens hemlighet, och kanotisten Svante är ute på sin årliga tur på kanalen. Skall vi äntligen få veta vad han gör här år efter år?

Menså slår den italienska maffian till. Det kommer inga pengar. Kronofogdenjagar Andersson men blir också själv jagad. Båtar sjunker, båtar exploderar, andrakör på land. Pengar kommer, pengar försvinner. Allt är som vanligt på Göta Kanal

Jag skulle egentligen se en annan film med min syster ( men  hon blev upptagen på annat håll ),men så hade dom flyttat tiden på den filem så jag böt film och kollade på Göta kanal 3 istället och va väl inställd på att se en dålig film ( nyfiken ändå ) MEN se vad jag bedrog mig , för denna film boys and girl vad MYCKET bättre än den förra och roligare. och har ni inte sett den så GÖÖÖÖR DET, jag lovar er att det kommer ni inte att ångra.kronofogden och kanotisten är verkligen i sitt esse i denna film lixom janne loffe carlsson

 

Love missy

 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

26 januari 2010 20:16

Måste se den filmen, men jag väntar nog tills den kommer på tv :-).

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se