Hacked.

Alla inlägg under januari 2010

Av Bitch - 5 januari 2010 18:59

Just nu är det 21 minus här och det är ingen höjdare kan jag säga. Har vart på stan och kikat på gymkläder men tar mig inte råd att köpa dom nu ,utan väntar tills slutet på månaden. Har gått så mycket klöver nu under jul & nyår. Men jag köpte iaf en sprillans ny vattenflaska whohoo *S*



Hittat ett gym här istan som det bara kostar 360 kr att träna per månad, tycker det va kalas pris så jag ska snacka med dom och se vad dom kan lägga upp för schema för mig . Nu ska fläsket bort *S*

men jag ska börja försiktigt hade jag tänkt så man inte tar i för kung och fosterland och landar platt. Nytt år vet ni . *LER* nya storslagna planer preciiiis som så många andra, vi får se hur länge det håller i sig


  

Av Bitch - 5 januari 2010 12:54

Just nu är det såå himla kallt hos mig och man har ingen lust att vara ute alls.

Ett tag nu har jag haft en konstigt lukt i köket från avloppet ( tror jag ) som jag bara inte får bort, så jag ringde min hyresvärld idag för andra gången och påpekade detta. Vill ju ha bort äckel doften NU !

Sen vill jag ha en ny garagenyckel med så jag slipper knata til min bror och hämta den då han har min.Få se hur länge det dröjjer innan jag får den


Sen har jag tröstat en tjej med brustet hjärta   här på förmiddagen. Jag tror hon mår lite bättre nu. Hon är så söt den här tjejen och jag är säker på att hon snart får ordning på sitt kaos. Ung kärlek blir ju verkligen KAOS då det knasar.När min 1a kärlek lämnade mig ville man ju bara döö- herregud va upprörd man va *s* men det va då det.


Puss


  

Av Bitch - 5 januari 2010 11:00

                 

Helstekt oxfilé:

ca 900 g oxfilé i bit
1 msk smör
5-7 krm salt
Potatistorn:
1 kg potatis, skalad, grovriven
ca 200 g skogschampinjoner, hackade
ca 1 dl mozzarella, riven
3-5 krm salt
1 krm svartpeppar
1 msk smör
Karamelliserade smålökar:
500 g små stek- eller schalottenlökar, skalade
2 msk smör
3 msk socker
3 msk balsamvinäger
3 dl rödvin
salt
svartpeppar
 
Tillbehör:
ca 500 g blandade gröna bönor
ca 500 blandade gröna bönor, t ex haricots verts eller
sugar snaps, sockerärter
ärtskott
färska timjankvistar 



Gör så här
Helstekt oxfilé
Bryn köttet runt om i fettet. Salta och peppra. Hit kan rätten förberedas.
Lägg köttet i en ugnsform, stick in en stektermometer och stek i mitten av ugnen i 125º. när termometern visar 50º är filén röd inuti, vid 55º rosaröd och 60º rosa. Det tar ca 20-25 minuter. Låt köttet stå insvept i lite folie några minuter innan det skärs upp i skivor.

Potatistorn
Fräs potatis och svamp i omgångar i smöret och lägg över i en bunke. Lägg i ost, salt och peppar och blanda allt. Smörj en avlång bakform (ca 1,5 liter) och lägg ett bakplåtspapper i botten.
Häll i potatisblandningen och tryck ihop kakan. Baka i nedre delen av ugnen i 200° tills potatisen är mjuk, 20-30 minuter.
Hit kan rätten förberedas. Värm sedan kakan i ugnen tillsammans med köttet. Skär kakan i små torn vid servering.

Karamelliserade smålökar
Fräs lökarna hela i fettet. Häll på socker, vinäger och vin och låt sjuda tills lökarna är mjuka, ca 15 minuter. Smaka av med salt och peppar.

Tillbehör
Servera köttet skuret i skivor med potatistorn, smålökar och lättkokta gröna bönor, ärtskott och timjan.


Såå GOTT- kanske nått att ta till fredagsmyset


Av Bitch - 5 januari 2010 09:27

                        


Reggade mig för ett tag sedan om att bli medlem på Voddler för att kunna titta på film på samma sätt som man gör med spotify fast lyssnar på musik då. Och idag kom den så nu är jag reggad - TJO   

Av Bitch - 5 januari 2010 07:15

The garden collection som är H&Ms mer miljövänliga kollektion (frontas av natacha poly) kommer ut den 25e mars och plaggen som är inspirerade av trädgården är antingen helt i ekologisk bomull, ekologiskt linne, tencel som tillverkats med minimal miljöpåverkan eller polyester av återvunna petflaskor.
Priserna kommer vara vanliga H&M priser, dvs mellan 149-399. superbra med ekologiskt tycker jag även om alla plagg inte är helt i min smak. nu hoppas man bara på att de andra klädföretagen ska hänga med den "gröna rörelsen" .

                                

Vad tycker du om Hm's collection ?

  
Av Bitch - 4 januari 2010 22:15



Bookplayer är en liten mp3-spelare med färdigladdad ljudbok som du köper strax innan flyget lyfter. Själva spelaren kommer i kreditkortsformat och har 4 knappar för styrning


Nu är ett ytterligare ett alternativ på väg in på den svenska marknaden. Det är ljudboken som kommer färdigladdad på en enkel MP3-spelare, komplett med hörlurar och nätladdare. För att få beläggas med ljudboks-moms, det vill säga 6 procent, så går det förladdade materialet inte att skriva över med andra ljudfiler.

Priset för den färdigladdade ljudboken ligger på 250-300 kronor vilket alltså är betydligt mer än vad nedladdning kostar men poängen är förstås att man kan börja lyssna direkt, utan förberedelser och planering. Det här borde exempelvis passa resenärer som strax ska stiga på långflygningen.

För närvarande säljs ljudböckerna enbart på Arlanda och via nätet men förhoppningen är att få igång distributionen till fler återförsäljare inom kort.




Visst är det väl smart men priset HALLO- inte köper jag en bok för dryga 300 bagis om jag kan köpa i pappersform för betydligt mindre Men som allting annat så är det väl nyhetens behag och ganska snart kan vi nog räkna med att priset sjunker- TJO !


Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

RSS

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards