Hacked.

Alla inlägg under januari 2010

Av Bitch - 26 januari 2010 22:44

                


Idag har det vart optiker besök igen och jag har fått nya linser jag ska testa. Fortfarande dygnet runt linser så jag slipper ta dem varje kväll för jag är så jäkla dålig på det *s* eller slarvig kanske man kan kalla det ;)

Då är det lika bra att kosta på sig ett par dygnet runt linser. dem  jag fick förra gången följer ögat väldigt bra och känns sköna MEN dem har en förmåga att torka ut och det är ju inte så bra. Därför ska jag testa dessa nya i 14 dagar, så få se hur dom är.


Ett besök inne på The body shop blidde det med som synes   

Nagelfil på rea samt Mineral ögon skugga i en jättesnygg mörkare beige nyans.


Gymkort har jag köpt och skulle boka in mig på ett pass på direkten, men tyvärr va det fullbokat coh passet jag skulle gå på imorgon hamnade på reservlistan, så bara hoppas att jag kommer med på dans passet imorgon

Vad ska jag annars göra ?


Nu är det iaf dags att lägga sig och krama kudden


Vi hörs imorgon allihopa.. hoppas jag   


Natti natti

 
Av Bitch - 26 januari 2010 11:14

Jag hörde att Scorpions ska åka på sin sista turne i sommar och efter det så lägger dom av   - nej nej nej varför det ?

Åh jag tycker dom är så bra .det är ju inte ett hårdrock band av den hårdare typen av musik


Lyssna på denna låten * wind of change*


Hur kan man inte tycka om den ?


Åhh jag tycker det är så sorligt att dom ska lägga av   

Av Bitch - 26 januari 2010 10:05

Hörde på radion idag att det är ett möte i Frankrike där det troligen ska beslutas om ett slöj/burka förbud på allmänna platser och vet ni vad, jag tycker inte det låter som ett dumt förslag alls . Ca 60 % av befolkningen där är för ett slöjförbud !      

                                                                     

                                             

Vi i Sverige borde också ha ett slöjförbud på allmänna platser tycker jag Av olika anledningar jag inte direkt tänker fördjupa mig i här men ett ex är väl det att barn som föds och växer upp här ska  kunna välja själva utan att föräldrarna ska packa på dom deras kultur när det är i sverige dom ändå växer upp med svenska vänner !

Tänk så många  kvinnor som tvingas gömma sina vackra ansikten hela livet, men jag vet oxå att det är en del som själva vill. Men jag kan ändå tycka det är lite fel att Leva och bo i sverige med inte efter ett svenskt samhälle. Sverige är ju ändå sverige eller hur ?

Åsikterna går verkligen i sär här ang detta och jag vet att invandrardiskutioner över huvudtaget är väldigt känsliga


Men Vad tycker du om detta ?


 

Av Bitch - 25 januari 2010 21:53

Nytt tecken ( Sarcmark ) ska förtydliga ironi i Sms och mail. Det är ett bra tecken. Ett tecken som är en blandning mellan @, snabela, och ett utropstecken.

Med detta tecken i din text kan du visa att du är ironisk med det du skriver. Det kan ju behövas ibland, istället för det där andra sms:et du

                                       


Företag vill stoppa missförstånden

Missförstånden haglar i sms och mejl.Men nu kan det vara slut.

Ett företag vill nämligen lansera ett nytt skiljetecken, inte helt olikt @, för att man ska kunna visa när man är ironisk.Och visst är det lätt att sånt missförtås i både sms och mail eller hur ?


Sarcmark kallas det nylanserade skiljetecknet som ser ut som en spiral med en punkt i och är en korsning mellan ett snabela och ett utropstecken.


Men det finns ju naturligtvis en hake. Du måste ladda ner mjukvara som gör att du kan använda det. Och det kostar 15 kronor.

Trots det har det amerikanska företaget Sarcasm Inc har sålt tusentals nedladdningar på en vecka.

Lägger till nya plattformar

Än så länge fungerar det inte för mac och iphones, men de skriver på sin hemsida att de hela tiden lägger till nya plattformar.

– Vi har fått ett stort intresse från mjukvaruföretag och sociala nätverk som vill använda Sarcmark i sina program, säger mr Sak till brittiska Telegraph.


Så ska det användas

På sin hemsida har man lagt ut några exempel på hur man ska använda det:

Bra jobbat Jenny (följt av tecknet)

Wow, det är verkligen en snygg slips (följt av tecknet)

Jag älskar mitt jobb (följt av tecknet)

Det måste vara svårt att vara perfekt (följt av tecknet)

Jag behöver det lika mycket som ett hål i huvudet (följt av tecknet)


Vad tycker du om detta ? och kommer du att ladda ner det här  ? 15 kr är ju ingen stor summa, men för den som kommit på detta en riktigt brillijant ide somlär håva in storkovan


//Missy

Av Bitch - 25 januari 2010 20:51

Floridas bästkust-Fort myers


Och dit ska jag   


se här :

Halvöns pärlor i väst

I solskensstaten Florida är det främst ostkusten med dess trendiga storstäder och glamorösa atmosfär som får uppmärksamhet. Men är det vita paradisstränder man är ute efter är det dock västkusten som gäller ( typ fort myers ).

Där finns allt man kan önska sig!  (det finns en hel del uteliv), stränderna, snäckorna, DELFINERNA, shoppingen och den härliga stämningen !


Clearwater Beach bjuder på flest antal soldagar i världen!

Clearwater bay


Eldorado för snäcksamlare

I Fort Myers utgör Thomas Edisons och Henry Fords palatsliknande vinterhem de främsta turistattraktionerna. För den shoppingsugne finns ett flertal prisvärda outlets och längs med den långa och barnvänliga Fort Myers Beach är utbudet av restauranger och uteliv stort. Utanför staden ligger de natursköna öarna Sanibel och Captiva. Här ligger stränderna rakt söderut, vilket gör området till ett unikt snäckparadis.



Igår va det +29 grader i fort myers   

Av Bitch - 25 januari 2010 14:08


Enjoy !!

Av Bitch - 25 januari 2010 12:15


Den 6 Februari kommer jag att ta mig till Göteborg och Rondo på  Liseberg för att se den kritikerrosade Magnus Uggla revy. Ni kommer väl ihåg att han letade efter sin revy på Tv i våras  ?

                  

                                        



     

Jag har hört mycket gott om den så det ska bli väldigt roligt att äntligen få se den. En biljett utan mat ligger runt 500 kr och vill ni oxå se den kan ni boka den via Ticnet eller liseberg! I can't wait   

 

Av Bitch - 24 januari 2010 20:40


                                  SF Bio: Göta Kanal 3

"

Kronofogden är återigen på besök hos Anderssons Båtvarv. Men denna gången är det lugnt, menar Janne Andersson. De sista båtmotorerna till Italien är levererade. När betalningen väl är i hamn, är varvet skuldfritt. Allt verkar ordna sig för Andersson. Dottern Petra kör turister i en gammal ångslup på Göta Kanal medan hon berättar myten om kanalbyggaren Baltzar von Platens hemlighet, och kanotisten Svante är ute på sin årliga tur på kanalen. Skall vi äntligen få veta vad han gör här år efter år?

Menså slår den italienska maffian till. Det kommer inga pengar. Kronofogdenjagar Andersson men blir också själv jagad. Båtar sjunker, båtar exploderar, andrakör på land. Pengar kommer, pengar försvinner. Allt är som vanligt på Göta Kanal

Jag skulle egentligen se en annan film med min syster ( men  hon blev upptagen på annat håll ),men så hade dom flyttat tiden på den filem så jag böt film och kollade på Göta kanal 3 istället och va väl inställd på att se en dålig film ( nyfiken ändå ) MEN se vad jag bedrog mig , för denna film boys and girl vad MYCKET bättre än den förra och roligare. och har ni inte sett den så GÖÖÖÖR DET, jag lovar er att det kommer ni inte att ångra.kronofogden och kanotisten är verkligen i sitt esse i denna film lixom janne loffe carlsson

 

Love missy

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

RSS

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards