Hacked.

Direktlänk till inlägg 11 februari 2010

Bild bloggs inlägg

Av Bitch - 11 februari 2010 22:10


Det är massor med bilder som jag har tagit men inte lagt ut i bloggen  ( shame on me ) Så därför kör jag ett kanske lite rörigt bildbloggsinlägg med början för några dagar sedan


då kör vi *skratt*


  Varje morgon då jag inte kunnat ställa in bilen i garaget möttes jag ofta av denna synen-fast just på denna bilden va det faktikst väldigt lite snö motför vad jag är van vid- det tog ett tag att borsta av bilen.Men numera är den i garaget ! det där är min *lilla gubben * det


 


                                   


                                                           


I lördags där mannen jag va nere och shoppasde i gbg centrum, så gick vi in till denna ENORMA godisbutik med lösgodis och klubbor.Har då aldrig sett så mycket godis och det va bara att blanda hejvilt för kg priset va desamma på ALLT- MUMS


På söndag på alla hjärtans dag så kommer ju inte mannen och jag vara tillsammans så vi bestämmde att sista dagen va där nere att vi skulle ha en förskotts-alla hjärtans dag.Så sagt och gjort. Mannen överasskade nmig med en supergod middag   

   Förätten bestod av en skagenröra på hjärtaformat bröd med gravad lax på


                                


Och middagen av 2 olika kött bitar med sallad och pepparsås ( mannen är inne i en GI diet )

 ( ps mannen , det blir INGEN semla för dig på tisdag    )

 


Jag gjorde ett kort till honom med mycket omsorg. det tog ett tag att göra det här kortet med glad blev han

                                

texten på framsidan lyder * jag E så himla kär i dej *

Finns såklart en insida med

vad tycks ?


Sen då jag åkte hem från gbg till tåget så fick jag åka i den nya spårvagnen och dom är mkt fräschare tycker jag


                                         

Ps den där tanten kunde inte sluta glo på mig - jag måste ha väldigt snygg , hoppas hon inte allt för syndiga tankar om mig *skratt*


På stockholm central så bloggade jag ju igår men missade 2 bilder jag bloggade om . det va dom här om kärlek på centralen

     Vid ringen mitt på stationen  

En utav alla kram & puss stationer som va ut spridda över hela centralen- mysigt tycker jag   
Sen idag då


Jag va på Ica maxi och där hade dom halva rea priset och kolla vad jag hittade som jag kan ha på träningen =)

                             


Vill ni ha en billig men bra hårfärg tycker jag ni ska prova den här  !


                       


Gissa vad den kostar ??  ( viskar ca 30 kr ) Du hittar hos WILLLYS


 2 nyheter jag testade idag ljuschoklad Pucko , annans+ apelsin juice  båda toppengoda                                           


Nää nu har jag inget mera att dela med mig av bildväg idag  så nu är det bara för dig att kissa och gå och lägga dig     


va    ?


Är du kvar ? Men jag LOVAR , det blir inga mera bilder ikväll


se så .. Choppa ur bloggen nu


Vi syns imorgon   


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se