Hacked.

Direktlänk till inlägg 12 februari 2010

Jag ska se Pink !!

Av Bitch - 12 februari 2010 09:33


 YES YES YES !!


Jag fick tag i 2 biljetter a 625 kr/st    Så nu ska Mannen och jag se Pink 

P!NK-Funhouse Summer Carnival konsert från 1a parket- WHOHOO fattar ni va bra jag kommer att se henne och nu ska jag banne mig se till att få bra bilder på henne som jag sen kommer att lägga ut på hemsidan   .

Jag har fotat en del artister som redan ligger där, men ni som följer blogget vet ju att jag skiljer bloggen från plåtandet!


Är ni snabba så finns det fortfarande biljetter när detta inlägg skrivs  på 

Övre läktaren rad 12 o uppåt 450,00 SEK


Den här dagen började ju bra   Jag är superglad.Har länge velat se Pink live och nu får jag det + att jag får se förbandet Takida på köpet.Inte dumt !!

Och denna dagen har Emma namnsdag vet jag fniss

Men en annan Artist jag gärna skulle vilja se är Kylie Minouge

one day perhaps, one day ....


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se