Hacked.

Direktlänk till inlägg 11 mars 2010

Magic kingdom-Florida

Av Bitch - 11 mars 2010 16:36

Hej hej

Idag är det lite sämre väder och dom säger att det tom kan blo storm.Så vi är i huset och tar det lungt idag vilket gör att jag kan blogga lite.


Magic kingdom igår va helt fantastisk och stort,varmt som 17 va det på dagen med.Åker ni till Orlando så måste ni besöka något utav disneys anläggningar helt klart.Men se till att ni har TID på er så ni hinner med att se allt,och man måste ju ha lite pauser emellanåt med för annars orkar man inte.Jag åkte en inomhus berg ochdal bana i mörker haha Ohh läsksigt det va när man inte visste vad som skulle hända.Sen åkte jag en till fast utomhus men den va inte lika cool.Men roligt ändå så klart.

Såg musse piggs hus samt mimmi pigg, dom bor grannar fast jag gillade Mimmis hus bättre.Sen gick alla dom andra karaktärerna omkring där inne och vinkande.Paraden såg jag med och den va helt fantastikst

(just nu är tv:n på och det springer en ödla bredvid den -MY GOD Fyrverkeriet över slottet va nog det största jag har sett,tyvärr stog vi lite tokigt till så vi såg det lixom från sidan men ohhhh så vackert .


Nu ska jag återgå till gänget här .


Sett att peter gästboggat oxå-KUL .sånt uppskattas


ha det bra där hemma

missy

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se