Hacked.

Direktlänk till inlägg 21 mars 2010

Tomt hemma

Av Bitch - 21 mars 2010 18:31

Nu sitter mannen på tåget på väg hem igen   och när man har vart ihop en månad i sträck så känns det väldigt tomt hemma nu. Det är så tyst *suck* Det va s¨jobbigt när jag skjutsade honom till tåget och sen sätta sig i bilen och åka hem, redan där va det tomt.


Innan det va vi till Ok/Q8 och tvättade & städade ur bilen, för det behövdes verkligen.Efter det va vi till Ica maxi och fyllde på mitt kylskåp lite. det gapade verkligen tomt nu efter 1 månad borta.Vi åkte till en Kina restaurang och käkade med för vi kände inte för att ställa oss och laga mat idag.Dit tänkte vi åka igår, men då vart vi ju bortbjudna på mat.


Det har slutat snöa hör, men vägarna är rent livsfarliga, BARA IS !!!


Nåja, nu ska lägga mig och läsa lite


Tjing tjing


  /Missy

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lena

22 mars 2010 11:55

Vet precis hur det är att vara ensam hemma :( stackars dig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se