Hacked.

Direktlänk till inlägg 28 mars 2010

Emma's fina frisyr & make up

Av Bitch - 28 mars 2010 11:29

Igår fixade jag med Emmas hår, lag i lite färg och slingor i det och sedan en make up.. Markerade hennes ögon ganska kraftigt TYCKTE JAG, men VARFÖR syns inte sånt på bilder sen för ? Det är ju jättesvårt att framhävla frisyr och make up tycker jag. Nu hade jag isf inte med proffsiga kamera igår utan bara den lilla canonen.

Tänk vilken TID det tar att fixa med hår å smink osv


Men visst blev hon fin söta Emma


                 


Här har jag fönat volum i hennes hår och sedan tagit platttången och dragit några lockar med den . Villket tråkigt nog inte syns så mycket. Kanske hade vart bättre om hon haft en ljusare tröja på sig !

Roligt hade vi iaf och tillbringa en lördag tillsammans- Hur ofta sker det lixom

men jag hoppas inte det dröjjer så länge till nästa gång


Dessutom fick hon sina presenter jag köpt åt henne i Usa från Guess, Gap, Viktoria secret, Ralph lauren mm och JO jag troor hon blev glad   

usch vad jag skämmer bort henne egentligen hihi


Idag är det som vanligt skitväder och jag ska snart träffa min gode vän peter och åka till Ikea. Fika lite och kika runt lite


Hoppas ni får en trevlig söndag

  Missy

 
ANNONS
 
Hanna

Hanna

28 mars 2010 21:03

Hej! Jgg tävlar om att bli månadens blogg hos Emma, skulle vara jättegulligt om du kunde rösta på mig :D http://emmakullbratt.blogg.se/2010/march/manadens-babe-tavling.html

Kram

http://hannaaasss.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se