Hacked.

Direktlänk till inlägg 30 mars 2010

Blåmåndagen är den 1a dagen i påskveckan

Av Bitch - 30 mars 2010 11:54

Igår började påskveckan med Blåmåndagen som man kallade den förr sen kommer vittisdag,dymmelonsdag, skärtorsdag och långfredag. Lördag är som alla vet påskafton och Den gula härliga färgen som vi ser i påsk är väl ett säkert vårtecken på att vären äntligen är på väg !


Igår vete 17 vart den dagen tog vägen.. SCVOOSCH sa det så va den dagen förbi *s* Jag åkte ut vid lunchtid och kom hem vid halv 10 på KVÄLLEN   .

Började med att åka och handla kol- ja grillkol då på Ica maxi eftersom dom hade erbjudande om 10 kr /påsen så jag köpte på mig några stycken ( det va ju begräsnningar såklart) Sen Lunch, kika runt lite för att åka och fika på ett underbart trevligt ställe på kvällen. Där fick man välja vilket rost man ville ha på kaffet och sen bryggde dom en kanna och satt vid bordet och priset va ju det bästa hehe 44 kr - Ja du läste rätt fyrtiofyra kr för en HEL kanna

Vart får man det nånstans idag ? Endast en enda kopp kan ju kosta så

Och då ska ni veta att detta va ett trendigt kafe.


Ja mycket mera än så hann jag inte med hemma igår, utan det va ju nästan direkt i säng, ja efter ett låångt samtal med mannen såklart tihi !


Idag har jag också vart i farten tidigt, började med att åka vid 10 och sola.

Likabra innan folk hinner sluta skola etc och solarierna blir smockfulla och sådär äckligt varmt och -ja svettdoften ska vi bara inte tala om    


Nu har jag mera ärenden ute att göra så idag blir det nog inte såmkt mera blogandet förs möjligtvis ikväll. Ska försöka driva ut fukten ur bagaeluckan som trängt in där och ja sånt luktar inte så gott


Have a good day people


BloggRegistret.se

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lena

30 mars 2010 12:36

Nä shit är det verkligen så? Visste jag inte faktikst.Bra att det finns sånna som du som ger oss andra den infon

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se