Hacked.

Direktlänk till inlägg 30 mars 2010

Fuktig bil

Av Bitch - 30 mars 2010 22:11

Dagen idag har gått iväg precis lika fort som den gjorde igår.Men jag tycker jag gör nyttiga saker som behövs göras , som Tex fukten i bakluckan jag haft ett tag. Idag fixade jag det genom att sätta en kupevärmare och ha den på i några timmar så nu är det torrt iaf,dock hade det kommit in fukt i kupen. Men det kan ju faktikst bero på att jag gjort sådär idag, så jag får se hur det ser ut imorgon.

Hoppas att det är borta fukten. Sen ska jag dammsuga ur bakluckan med så det blir lite fräschare. intressant läsning va ;) vad jag gör med bilen *S* men det är ju faktikst vad jag sysslat med så. ja förut den dagliga handlingen då och skriva om mjölk och bröd är ju lika intressant det eller hur ;) *S*


Dock såg jag en ascool klocka idag som jag vart ruskigt sugen på att köpa. Ska nog grunna på det där   skulle passa helt perfekt i vardagsrummet.

Trodde det skulle vara despereat housewife idag med, men ack vad jag bedrog mig :(. Får vänta till nästa tisdag.


Det är inte bara gott med våren, utan det finns nackdelar med och det är det här med vårttröttheten. Idag började den komma "suck" vart så himla trött då jag va ute :(


Nää dags att logga ur och ta en tidning och krypa i säng. En tidig kväll helt enkelt


//Missy

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se