Hacked.

Direktlänk till inlägg 31 mars 2010

Finns verkligen sj's billiga biljetter ?

Av Bitch - 31 mars 2010 16:50

Ja det är ju det som är frågan för nu ska Konsumentverket utreda SJ:s biljettpriser och marknadsföringen av de, så kallade, billiga biljetterna. Frågan är om de billiga biljetterna finns ?.Och det med all rätt,

frågar du mig så har jag betvivlat det starkt för hur mkt jag än har kollat så har jag inte lyckats hitta någon,och då har jag försökt att kolla långt fram i tiden .Dom släpps ju 90 dagar före avresa

Dom dyra har man inga problem att hitta och ibland är det tom BILLIGARE att ta bilen än att åka miljövänligt med sj.Här är det nått som inte stämmer


                       


Konsumentverket får regelbundet in anmälningar om att det är svårt att hitta de billiga tågbiljetterna. - Även om man har varit i kontakt med SJ har dessa biljetter inte hittats till de uppgivna priserna. När SJ inte ens själva lyckas ta fram de billiga biljetterna som marknadsförs funderar man om dessa verkligen finns, säger Jessie Cargill-Ek, jurist på Konsumentverket


Det värsta är den storebrorsmenatlitet som skapats i och med att man alltid måste visa ID på tåget. Nu kan jag aldrig bli av med en biljett jag råkat köpa, inte ens genom att ge bort den till en kompis som ska åka samma sträcka. Bättre då att stolen går tom tycks SJ resonera.


Nää  Snälla rara Sj börja lyssna på era kunder- jag lovar er det tjänar ni på !


  Missy


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se