Hacked.

Alla inlägg under mars 2010

Av Bitch - 15 mars 2010 15:12

Jag har nu startat en ny omrötning som du gärna får rösta på och den gamla slutade såhär :


Är det okej att någon synar dig genom kläderna vid säkerhetskontrollen? ( vid flygplatsen )
Ja för min säkerhet  

  22.5 %
Nej det är kränkande  

  15 %
Hellre det än att bli sprängd i bitar  

  62.5 %
ANNONS
Av Bitch - 15 mars 2010 14:59

Lördagen den 27 mars kl 20.30 är det dags för årets Earth hour. Earth hour är en klimatmanifestation som sker över hela världen och det är mycket enkelt att vara med: Det är bara att släcka lyset i en timma


 BloggRegistret.se

ANNONS
Av Bitch - 15 mars 2010 12:20

Jösses så seg man är fast man soovit länge. När ska man bli människa igen efter den här resan då undrar jag ? Solen skiner här och det ser så härligt ut, synd att det inte är lika varmt som jag är van vid nu bara.

Ska gå igenom packningen snart tänkte jag , jag orkade inte göra det igår !

Helst snurrig i huvet och vet inte riktigt vad jag ska skriva "skratt "

Suttit och tänk om man ska försöka besöka Disney world i paris ?

Nu har man ju nått att jämnföra med då vi va i det äkta Disneyworld i Usa.Ska kolla upp det  tror jag


Nån av er läsare som vart i paris på deras Disney kanske ?
Av Bitch - 14 mars 2010 17:51

Ja nu är jag då äntligen hemma igen- helt jäkla slut!!

Har rest    i ett dygn nästan och det känns kan jag lova och måttligt jetlagged.

Nu måste jag ju tillbaka till SVENSK tid igen och det lär ju ta sin lilla tid förståss. Vet ju hur det va i Usa när man satt där i1a dagarna och va helt färdig kl 8 på kvällen ( deras tid ) och nu är klockan inte ens 18 och jag vill bara soooooova *s*.

Tänk mannen då som ska upp och jobba imorgon bitti , kl ringer vid halv 6.

Hur som helst så har resan gått bra, men det va inget roligt att att byta ut palmerna och värmen  mot snö och kall. Mindre roligt va att byta ut en  Ny fet Chevrolet Tahoe mot en sliten opel ha ha ha . Oj ojoj vad jag kommer att sakna denna bilen.Men köpa en här är bara att drömma om,- den kostar nämligen runt 430 tusen   

                   


Men nu har jag kört bil i Usa med så nu vet jag hur det är och i Florida gick det hur bra som helst iaf och roligt va det   

Men det känns helt sjuuukt att jag nyss vai på andra sidan jordklotet och nu hemma i shitcity igen   .


Jag reste med en massa dollar och kom hem med 3 dollar hahaha- snyggt jobbat eller hur   !

Ska packa upp alla mina fynd med så dom inte blir förstörda och sen blir det nog till att vila.


Emma har ju bloggat lite nu när jag vart borta och jag hoppas ni har tyckt om det ? det blir ju lite annorlunda inlägg

Tack snälla söta rara Emma   !!


Cu later


 

Av Bitch - 14 mars 2010 14:31

God dag!


Vaknade för en stund sen, råkade sova ganska så länge idag men mådde inte direkt superbra när jag vaknade. Men nu mår jag bättre iaf.

Gårdagen var grymt rolig, bra sällskap, bra stämning och en lyckad kväll.

Min vän som fyllde år blev jätte överrraskad. Hon fick inte fram några ord när vi började sjunga för henne och det var så roligt att se henne sådär chockad. Tänk vad överraskningsfester kan bli roliga. hehe

Men det blev en tidig kväll för mig igår, de som var 18 gick såklart på krogen men inte lilla jag som fyller 18 i november. Uscha vad tråkigt. Vill vara 18 nuuuuuu!


Men kollade ni på melodifestivalen igår då? Tyckte ni rätt låt vann? Jag tyckte inte det iaf. Ville ha manboy till norge    men vet inte om det hade gått bra för han där .. men men här får ni lyssna på vinnarlåten ni som har missat.


Ha det bra. Puss Puss


 BloggRegistret.seAv Bitch - 13 mars 2010 22:43

time to go home-oh no :-(är på flygplatsen nu och ska till detroit för 1a bytet.cu back home

 
Av Bitch - 13 mars 2010 02:52

Some serious shopping has been done today :-P sephora,converse,guess,DKNY,Esprit,Gap,viktoria secret,disney store,och mkt mera.Å ni kan ju tro att jag haft KUL idag.visa kortet har minst sagt gått varmt idag och dollarna är så gott som  slut.

Imorgon kväll åker jag hem   

BUT HEY..Florida i'll be back


ps.. ser att Molly åkte ur FÖRE willy..SAY WHAAAAT :o


 

Av Bitch - 12 mars 2010 22:40

Jag förstår inte!!!  Hur kunde Molly åka ut och inte Willy? Blir så arg. Men jag vet att han INTE kommer vinna, det ska jag se till he he he   


 BloggRegistret.se

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se