Hacked.

Alla inlägg under mars 2010

Av Bitch - 12 mars 2010 22:08

Hahahaha dagens skratt  

 

ANNONS
Av Bitch - 12 mars 2010 20:43

Godkväll!


Redan fredag, veckorna går så fort så jag inte vet vart dom tar vägen. Men längtar så mycket till morgondagen. Var på stan idag och köpte present. Eftersom hon inte läser denna blogg så kan jag avslöja det för er   Hon ska få 4 martini glas och dom var speciella, typ skiftade färger mellan grön/gul. Jätte fin var dom sedan ska hon få ett peronligt kort som jag och två till ska skriva i en text. Tror hon kommer bli jätte glad, eller hoppas det iaf.


Just nu sitter jag och kollar på lets dance. Vem tkr ni ska vinna allt? Själv tkr jag att Claudia ska vinna. Hon är som en stjärna på dansgolvet och om Willy vinner allt slutar jag kolla på det! Men kom igen svenska folket, han kan inte  ens röra på höfterna och hoppas att han åker ut ikväll! Men han är underhållande men tyvärr räcker inte det Willy   


Hörs strax igen puss puss


 BloggRegistret.se

ANNONS
Av Bitch - 12 mars 2010 02:39

Fan fan fan..hade skrivit ett låångt inlägg osså dör anslutningen precis då jag skulle spara detta.menmne


Vi vart osams lite idag i huset och jag drog iväg själv.det blir så ibland när många viljor ska samsas.Nu orkar jag tyvärr inte skriva allt igen så detta inlägget ser jättekonstigt ut

dagen va ok trots allt då jag ändå är på ettunderbart ställe.åkte till stranden och såg delfiner igen ..helt otroligt
sköt om er alla..

puss


Missy

Av Bitch - 11 mars 2010 19:16

Hallå där!


Vet ni vem jag fick ett samtal av nyss? Jooo av min kära moster! Pratade om allt möjligt och hon hade gått lite vilse men .... Schh säg inte till någon    heheheh

Hon åker tillbaka till Sverige på lördag och nästa gång hon ska resa får hon ta med sig mig *S*


Idag har jag bara varit i skolan, fick se ett prov som gick superbra! Så är stolt över mig själv. Efter skolan gick jag på stan med en vän. Hittade ett par jätte fina jeans inne på MQ som blir mina snart. Kommer bli jätte fint att ha dom nu till våren men måste bara hitta en ny vårjacka. Letade efter en marinblå men hittade ingen alls. Blir ni också sugen på vår shopping nu när man ser att våren är på väg? Det blir iaf jag.

Kvällen skulle jag spendera med att fortsätta med min vetenskapliga rapport men jag glömde tyvärr mitt material i skolan. Så det sög ju.


Men jag är supertaggad inför helgen iaf. Då blir det 18-års party och tillochmed ett överrasknings party för henne som fyller 18. Var ju med henne på stan idag och så frågade jag henne vad hon ska göra i helgen. Så sa hon att hon skulle hem till en kompis "henne ska vi ha festen hos" och bara mysa och äta middag. Men nejnej inge mys blir det   utan det blir party!!! Kommer att bli så kul för hon vet ingenting och blir då överraskad.


Puss och kram

 BloggRegistret.se

Av Bitch - 11 mars 2010 16:36

Hej hej

Idag är det lite sämre väder och dom säger att det tom kan blo storm.Så vi är i huset och tar det lungt idag vilket gör att jag kan blogga lite.


Magic kingdom igår va helt fantastisk och stort,varmt som 17 va det på dagen med.Åker ni till Orlando så måste ni besöka något utav disneys anläggningar helt klart.Men se till att ni har TID på er så ni hinner med att se allt,och man måste ju ha lite pauser emellanåt med för annars orkar man inte.Jag åkte en inomhus berg ochdal bana i mörker haha Ohh läsksigt det va när man inte visste vad som skulle hända.Sen åkte jag en till fast utomhus men den va inte lika cool.Men roligt ändå så klart.

Såg musse piggs hus samt mimmi pigg, dom bor grannar fast jag gillade Mimmis hus bättre.Sen gick alla dom andra karaktärerna omkring där inne och vinkande.Paraden såg jag med och den va helt fantastikst

(just nu är tv:n på och det springer en ödla bredvid den -MY GOD Fyrverkeriet över slottet va nog det största jag har sett,tyvärr stog vi lite tokigt till så vi såg det lixom från sidan men ohhhh så vackert .


Nu ska jag återgå till gänget här .


Sett att peter gästboggat oxå-KUL .sånt uppskattas


ha det bra där hemma

missy

Av Bitch - 11 mars 2010 11:20

På lördag är det melodifestival igen. Och jag har dock inte följt själva festivalen alls, men några bidrag har jag hört på radion, och jag kan säga att det bidraget jag kommer parta mest till är ju MANBOY..Såklart ska den vinna, man blir ju verkligen glad när man hör den..

Så rösta på söta Eric Saade nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=6Z4ll_DQPQs

Av Bitch - 11 mars 2010 11:15

Jag går i Komvux, jag är lite sen med det men tänkte ändå förnya mig lite och kanske bli något annat än det jag varit.

Med Komvux tänker man att det är ju en vuxenskola, eller hur?

TÄNK OM!!

För några veckor sen fick vi på engelskalektionen några bilder på ett antal djur som kan befinna sig på en bondgård, och bredvid djuren fanns djurnamnen..Nu skulle man koppla ihop rätt namn med rätt djur. Cow-Goat-Horse..ja ni fattar, jösses. Meeen när man vänder sidan så är det djurens LÄTEN man ska koppla ihop med rätt djur..haha, jag skrattade så tårarna rann, och framförallt för att jag faktiskt aldrig hört en kossa råma på Engelska men det lät såhär:

IOOOOWWWS


Tack för mig, hoppas jag vinner stora bloggpriset i år för den här;-)

Av Bitch - 10 mars 2010 19:59

nu är jag på magic kingdom-It's fantastic

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se