Hacked.

Alla inlägg under mars 2010

Av Bitch - 10 mars 2010 16:50

Heeej!


Har sett att moster min har varit och skrivit lite i bloggen. Åhhh så avundsjuk jag är på henne, tror nog att ni också är det   hehe


Idag har det varit ett underbart väder, tror det har varit den varmaste dagen hitentills och jätte mycket snö har försvunnit. Börjar se asfalt nu. Wohooo!!


Min eftermiddag/kväll ska jag spendera med massa plugg. Har en vetenskaplig rapport som ska vara inlämnad imorgon. Ska skriva om FNs millenniumålen. Önska mig lycka till!


Puss och kram


 BloggRegistret.se

ANNONS
Av Bitch - 10 mars 2010 00:49

Hej hej

Fått en liten chans att blogga lite igen så jag tänkte att jag skulle ta den chansen och blogga lite.Ser att det inte är så värst mkt bloggade annars ( hint hint emma ) Idag har vi vart på en äkta Dinner och ätit frukost.Pannkakor med syrup såklart plus lite annat.Efter det blev det ÄNTLIGEN ett besök hos ett Walmart det ville jag redan för 2 år sedan i NY ) men nu fick jag kika in i ett mindre walmart som mest hade mat och lite make up osv.Men inga kläder eller så.Men det kommer väl kanske.


Fick ju kika in i ett K-mart häromdagen och det va ju nästan likadant.Har shoppat lite i ett mall med för mannen och jag fick 4 timmar själva idag WHOHOOOOOO ......hahaha ( hade ni åkt med det här gänget,hade ni förstått min lycka

Nu har jag sammanlagt sett Vilda delfiner,aligator,pelikaner.sköldpadda en liten söting.örnarsamt andra fina vilda fåglar. Sen idag va jag in i en pet-store och där inne fanns det katter man kunde adoptera om man ville.Jag kikade in i en bur och fick se 2 söta kattungar sitta och trycka mot varandra Oh jösses så man smälter när man ser dom där små bedjande ögonen.Sett bröllopsbutiker med fina klänningar,det är så roligt att se hur dom provar klänningar osv här.Himla skillnad mot hemma.


Vi turar ju om att köra chevan och idag va det min tur igen hehe

I-LOVE.IT !!


I morgon people är det dags för Orlando och disney world så vi ska upp tidigt,och det kommer att bli både skitkul samt jobbigt för det blir ju en hela dag i farten.Kl 20 är 4-verkeriet över det berömda slottet


Jag ska mms er en bild så kika in om ni är nyfikna

Häng med och snälla ni.. rösta gärna så blir jag så glad


Puss på er där hemma


Missy


ANNONS
Av Bitch - 9 mars 2010 23:33

besök hos viktoria secrets här i floridaVad kan den innehålla tro ;-)

Av Bitch - 9 mars 2010 22:16

Tjeeeena!


Hur är det med alla fina läsare idag? Med mig är det hyfsat, sjukt trött eftersom skolan har börjat igen. Förstår inte riktigt vart lovet tog vägen men det är drygt 3 veckor tills nästa. Det kan man stå ut med   


Men vilket väder vi har haft dessa dagar, blev upp till 12 plus grader igår. Underbart. Man såg hur solen värmde upp snön och det droppade från vårat hus. Fick verkligen vårkänslor.


Ska strax krypa ner i sängen eftersom det är en ny skoldag imorgon.

Ha det bra alla läsare. Puss och kram


 BloggRegistret.se

Av Bitch - 8 mars 2010 21:43

en hälsning från miami beach.måste vara paradiset på jorden

 
Av Bitch - 8 mars 2010 12:54

Tjenixen alla !


Jag kan lugnt påstå att jag hamnat i paradiset och jag vill då rakt inte åka hem.Nu behöver jag inte göra det heller än på några dagar =).

Igår va jag ute och såg delfiner på Sanibel island.ojojoj vilket äventyr det va, det tog dock ett tag innan delfinerna kom men vi hade ju båt och när vi drog på DÅÅÅ kom dom och ville leka med oss så dom tog fart och hoppade längs med båten.Tänk sån lyckokänsla det kan bli av att se delfiner.Dom såg så snälla ut ! Vi grillade hemma igår kväll SKITGOTT


Vi äter gott och tja shoppa gott kan man göra med haha.Idag ska vi åka in till Miami och kika lite och det är en ca 4 tim lång bilresa dit och vi ska försöka kika in i Sawgrass mall.5te största mallet i Florida =) så vi kommer att vara ganska så trötta då vi kommer hem.

Här är dom fina amerikanska bilarna ( corvetter,mustang etc ) som svenssonbilar och palmer som våra granar hemma (eller björkar ) helt otroligt och dom sköter om sina bilar med så det är inga skrotbilar på gatorna inte.

Det är verkligen skitfint här och det va värt den otroligt jobbiga resan hit.Hemresan ser jag inte fram emot.Dock är det svårt att hålla sig vaken på kvällarna pga tidsförsjkutningen.kl är 7 på morgonen här nu när jag skriver detta


Hinner tyvärr inte blogga mera nu,men hoppas att emma bloggar lite mera sen


Kanske kan blogga lite imorgon bitti så häng med i bloggen så får ni läsa om min spännande resa


JAG ÄR LYCKLIG NU !!


puss

Av Bitch - 6 mars 2010 21:47

Hej på er!


Ojoj detta är svårt, blogga är inte min starka sida men gör mitt bästa eftersom bästa moster är i FLorida och har inte tillgång till dator. Pratade lite med henne i morse, hon hade fint väder och hon är verkligen lycklig där hon befinner sig och nejnej jag är inte alls avundsjuk! hehe   


Såg ni på melodifestivalen ikväll då? Jag gjorde det och tycker Pernilla var värdig vinnare till finalen, men ville ha Alcazar istället för Jessica. Men grattis till dom iaf  

     


 BloggRegistret.se

Av Bitch - 6 mars 2010 19:51

Denna coola bil som är en cheva tahoe kör jag omkring med här i florida och jag kan säga att jag klagar inte :-Pstannar här tror jag.och emma det är hit vi ska och inte NY ;-)

 

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se