Hacked.

Direktlänk till inlägg 16 april 2010

Så mycket vatten rymms det i globen

Av Bitch - 16 april 2010 11:13


Jag fick ett sms av Peter idag, han hade räknat ut just hur mycket det skulle gå åt om man skulle fylla globen med vatten, och inte mindre än 696910000 liter vatten skulle det gå åt ! Inte illa uträknat va ? *L*


Själv vaknade jag inatt vid halv 5 och hade så fruktansvärt ont i ryggen precis över njurarna,och det va jättesvårt att somna om. Men det gjorde jag ändå.

Har tagit det väldigt lungt på förmiddagen här och tog värktablett mot smärtorna, men det verkar inte hjälpa så mycket tyvärr :(. Undrar vad det kan vara ? Och jag orkar inte gå till läkaren heller.


Igår färgade jag ju håret på en kompis och tänkte att jag kan väl ta lite småslingor i mitt eget hår. Kan ju vara snyggt med lite bruna slingir o mitt annars så blonda hår. Jo TJENA,  det vart ju fördjääävligt :(    och jag i min panik KLIPPER bort lite från rötterna. huuur snyygt kommer det att se ut då det växer ut igen mitt jäkla pucko *S*


Nu ska jag iaf ut på lunch snart och det blir lite kina idag. MUMS älskar kina mat jag =). Solen är tillbaka för göra mig ( och er ) glada och det är ju vi ju såklart


Hoppas ni får en underbar fredag !

Hörs lite senare


Love   MISSY

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se