Hacked.

Direktlänk till inlägg 26 april 2010

Svensk sjukvård

Av Bitch - 26 april 2010 21:50

Idag har jag vart till sjukhuset  efter att ha väntat på en läkartid i 3 månader och TROR att nu lyssnar dom och det här bli så bra, men vad tror ni händer ?

Jo långnäsa och en remiss till NÄSTA instans "suck" Man bara måste älska svensk sjukvård - eller så inte !


Efter läkarbesöket så tog jag mig en tur till en blomsterhandel å gick å kika lite, sen vidare till ett friluftsområde och gick 5 km. sen ni- va frlk missy slut hon  så det vart en snabb lunch och sen hem å zoova.. och det gjorde jag *s* i flera tim.

Sover ju fortfarande dåligt om nätterna och nu är det INTE roligt längre.

Imorse vaknade jag vid 5 :-s whyyyyyyyyyyy


Snabeldraken åkte fram efter det och det blev en vepa i huset, men jag är inte klar så den står framme ännu. och jag skulle behöva ut på altanen och fixa och städa med,men få se hur det är med orken imorgon.

Imorgon fyller svärfar åt iaf så jag ska sopa iväg ett sms på förmiddagen med ett lite försynt grattis *L*

Vi har helt klart haft ett toppenväder idag , ca 16-17 grader   

Gärna mer av den varan tack !


Nu går ögonen i kors så jag ska inta ryggläge


Godnatt alla !

 
ANNONS
 
Vägen fram vägen till

Vägen fram vägen till

27 april 2010 10:02

Du kan ÄTA GOTT men NYTTIGT! Se min receptblogg bara så får du se :)

http://vagenfram.webblogg.se

 
Marketta

Marketta

28 april 2010 00:14

Ja, nog är det mycket som fattas där ibland. Men man får ju alla fall hoppas på att dom gör så gott dom kan.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se