Hacked.

Direktlänk till inlägg 16 maj 2010

Plantagen besök

Av Bitch - 16 maj 2010 09:38

Det blev mycket trevligt hos min pappa igår, det va så avslappnat och min pappa va så lugn igår. Det är inte ofta man ser honom så, så jag blev glad av det. ofta har han mycket gap och skrik omrking sig och det är ju såklart jobbigt.

Vi grillade fläskkarre och åt potatissallad till det och efter det fick vi kaffe och tårta "mums".

jag fick en säck jord + hönsgödsel  och en stoor tomatplanta av honom och på vägen hem så stannade vi på plantagen och köpte en buske som jag har planterat vid mitt staket vid vägen.


Blev bra, och jag hoppas att den tar sig och mår bra och växer på sig ordentligt.

Vi skulle ju tvätta mitt staket igår då det kommit mögel på det efter vintern och när jag står där och sprutar medel på det så kommer en granne förbi och erbjuder sig låna ut hans högtrycktvätt. Tror ni vi blev nå glada för jag har låååååång staket.

nu blev det gjort MYCKET fortare =).mina land blev rensade med och jag hade ut alt hönsgödsel över hela gräsmattan.Hoppas nu den blir grön och fin och att mossan försvinner lite.


Efter vårat jobb och slit på gården så grillade vi IGEN *s* och kollade sedan på en film " dumpa honom". Tyckte den va sådär faktikst!


Idag är det gårdstädning här på gården, men det regnar ju så det blir ingen städning för oss, om det inte slutar regna förståss. Dock ska jag ut och hämta lite färg och gräsfrön!

Vi ska hälsa på min syster idag med!


Önskar er en fin söndag   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se