Hacked.

Direktlänk till inlägg 16 maj 2010

Lammungar!

Av Bitch - 16 maj 2010 22:30

Idag har jag ÄNTLIGEN fått sett dom söta söta lammungarna-åhh vad jag hade svårt att slita mig därifrån.Dom sög på mina fingrar och ville gärna nafsa på tröjan med hihi,men det gjorde inte alls ont för man kände nästan inte deras tänder.

Dom yngsta lammisarna va bara 2 veckor gamla. visste ni att lammungar står redan efter ca 10 min efter födseln ?

En stoor kraftig Arbetshäst fanns på gården med som va väldigt sällskaplig, samt en huskatt som kom med en stor fet sork i munnen då vi va där :-s grose !

2 söta hundar finns, en kanin, fiskar och visstja kalvar med *s*

Bara fåglar som fattas där i huset haha.Dom har ju en 3 veckors gammal baby boy med och det va väl en söt unge det med en maassa hår.Oscar ska den lille heta och det skulle visst bli barndop senare i sommar hörde jag.


Den 12/6 Ska vi på fest där borta med så mannen i huset och "min" mans kompis ska ha sin försenade fördelsadags fest. det ska bli roligt. Dock vet vi inte vad vi ska köpa till honom.

Efter vi vart dit for vi direkt vidare och hälsade på min syster som va ute i sommarstugan och där blev vi satta i arbete direkt *s* riva bort buskar vid bäcken.

Vi hade ju vart borta hela dagen så vi blev rejält hundiga så vi åkte hem och köpte hämtmat. Jag köpte en blandsallad och han en kebab rulle. Gick ut på våran egen gård och stöttade upp ett syren träd sen in och Kollade på Parlamentet som vi tyckte va sådär ikväll.


Nu är vu såå trötta så vi snart ska lägga oss.imorgon ska mannen ta tåget hem och jag stannar kvar här hemma.


  Missy


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se