Hacked.

Direktlänk till inlägg 27 maj 2010

SEX IN THE CITY 2

Av Bitch - 27 maj 2010 22:32

Jag har nu sett filmen då jag gick på premiären utav den och vad ska man tycka om den 2 tim och 26 min långa filmen..


 

Carrie och resten av gänget dras med triviala problem när de nu har gift sig och bildat familj, åtminstone merparten av dem. 52-åriga Samantha är undantaget som fortfarande beter sig som en 25-årig sextokig kvinna klockan fem i tre en lördagsnatt, Dock väldigt rädd att hela tiden komma i klimakteriet.

Osannolikt och lagom långsökt erbjuds Samantha en “all-expenses-paid” semester till Abu Dhabi, och självklart tar hon med sig sina bästa tjejkompisar. Vad som följer är nära två timmar av överdådig glamor och postkoloniala stereotypifieringar av “eftersatta” muslimska samhällens syn på sex.snacka om old fashion!


 
Kvinnorna får tid att reflektera över sina nuvarande liv och över sin framtid samtidigt som de ställs för stora prövningar från deras förflutna. Det som sägs vara “det nya Mellanöstern” framställs som “det gamla Mellanöstern” – ett überkonservativt och könssegregerat samhälle där gammalt möter nytt. Vi får i all hast bekanta oss med modeintresserade kvinnor bakom slöjor, exotiseringen av en niqab-klädd kvinna äta pommes frites och en konservativ man som gör Samanthas “lössläppta” liv en aning svårare.


 
Filmen känns spretig och en aning ostrukturerad då den touchar lätt på många ämnen. Men framförallt är den fylld av “exotiska” äventyr som säkert var grymt roligt att spela in men som bara är ett överdådigt och intetsägande frosseri i lyx och “exotism” för oss åskådare.

Dock måste jag säga att -Jo jag gillar filmen även om den känns lite väl lång och man stundstals skruvar på sig lite i stolen,jag känner igen mig väldigt mycket i carrie och jag tycker absolut du ska se den !


I AM A LITTLE BIF OF CARRIE !!Vill ni tjuvkika och läsa mera om filmen kan ni klicka HÄR


puss och godnatt

  missy


 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

28 maj 2010 01:39

Ja, det där verkar inte vara nåt för mig. Men jag tittade inte på serien heller. Jag har fastnat för kriminalserier, tittade precis på Law & Order, nu började ett nytt avsnitt. Men får nog gå och lägga mig istället :-).

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Lena

28 maj 2010 11:07

Jag är ju ett fan av satc och har alltid vart det och kan väl tycka att filmen va lång,men det är ju TJEJENA och deras äventyr. och tja när kommer nästa film ?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se