Hacked.

Direktlänk till inlägg 29 maj 2010

Cruising

Av Bitch - 29 maj 2010 08:36

Igår hade jag en allt i allo dag nästan. Jag tog ett bad och sen bestämde jag mig för att fixa en snygg frilla ( som ju tar sin lilla tid ) så jag fönade håret och sen rullade upp det och ser hur klockan skenar i väg, så samtidigt som jag har rullarna i håret tar jag fram gräsklipparen. Går helt enkelt ut med mina rullar i håret som en medelsålders kärring och klippar gräsmattan ha ha ha.

Men jag tog bara halva gräsmattan så idag på förmiddagen ska jag klippa på framsidan med hade jag tänkt.Ja inte nog med gräsmattan för jag ser att mina naglar ser ut som skit igen "suck" så jag försöker fixa dem som OXÅ tar sin lilla tid


idag blir det cruising igen några mil bort från där jag bor, så det ska jag åka på idag


Tänk vad fusk det är att peter är i grekland ( kreta )

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se