Hacked.

Direktlänk till inlägg 31 maj 2010

Trevlig och solig söndag !

Av Bitch - 31 maj 2010 09:54

Igår hade jag en mycket trevlig söndag i sommarstugan. Dagen började med en snabbdusch och att jag måste skynda mig på med kläder och "ansikte" och sen hämta mitt ex och dra till stugan och hjälpa min bror få in en bil på gården.

plockade både liljekonvaljer och gullvivor och träffade på inte mindre än 2 äckliga långa ormar :( fatta vad jag är RÄDD för ormar..In till stan med exter och hjälpte honom köpa en blomma till sin kära mor.


Gjorde ett snabb byte av kläder hemma och ringde mannen en snabbis, sen till graven med blommor och ut till stugan igen där vi grillade med nästan hela familjen =) Trevligt!

Vi har stugan vid ett populärt ställe där folk gärna kampar på sommaren och vatten nära inpå, det är såå vackert där på sommaren.


Sen på vägen hem blev det en liten körlektion med Emma, så nu har hon kommit så långt att hon faktikst kan lägga i 2ans växel ( dock inte helt smärtfritt hihi )

men hon tyckte det va såååå roligt och blev så glad. visar hon tacksamhet så hjälper jag henne gärna det lilla jag kan. Vi får ju tyvärr inte vara ute på större vägar så det får bli stora parkeringar och träna.

När jag kom hem blev det parlamentet och Bridgets dagbok och sängen !


Idag vaknade man upp till solsken coh blå himmel, dock med en tappat lins "suck!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se