Hacked.

Alla inlägg under maj 2010

Av Bitch - 26 maj 2010 20:14

 


Jag vet en som INTE kommer att åka denna iaf - eller egentligen 3

för varken jag , peter eller mannen är så här modiga :P


Ser du fram emot nyheten och kommer du att åka ?


Hade du dessutom lust att åka upp i utkiktornet så får du snabb dig för denna helgen som kommer är den absolut sista, sen rivs den och bygget för den nya börjar på måndag !


BloggRegistret.se

ANNONS
Av Bitch - 26 maj 2010 10:50

Efter en två timmar lång skrikfest blev det igår klart att Bosnien Hercegovina, Moldavien, Ryssland, Grekland, Portugal, Vitryssland, Serbien, Belgien, Albanien och Island är klara för finalen i Eurovision Song Contest.
Eftersom Robert Wells medverkar i Vitrysslands nummer innebär det att åtminstone en svensk tävlar på lördag. Anna Bergendahl kvalar på torsdag.

På bilden ser du Milan Stankovic. Han och hans plattång tog Serbien till final.


            

och det måste ju vara den FULASTE frisyren i mannaminne "burr "

ANNONS
Av Bitch - 25 maj 2010 21:40

 

Av Bitch - 25 maj 2010 14:58

Idag på förmiddagen bestämmde jag mig för att åka och sola, nu va det ju ett tag sedan och jag vill gärna underhålla min solbränna så jag inte blir blekfis igen.

Så det blev 20 min sola och efter det till affären och fylla på matföråddet hemma.


Mina tankar har ju gått till Marianne idag med såklart och hennes närmaste!


Men för att berätta något roligt så jag fick veta att peter min gästbloggare då och då bestämmde sig hux flux för att åka på sem-till Grekland. Där det råder kris i landet just nu. Dit ville han åka ha haha och beställde en sista min resa och drar nu på Torsdag ! Så kan det gå när man inte har koll på läget ;)

Men jag hoppas han får en toppenresa iaf och inget krånglar för dom,för det vore ju för olyckligt !


Har kollat på glamor och sen ska jag även kolla på desperat houswife ikväll

Det kan man bara inte missa

Av Bitch - 24 maj 2010 22:54

Idag fick jag ett jättetråkigt besked, för en människa som jag har tyckte väldigt mycket om somnade in på eftermiddagen idag så nu väntar en ny begravning för mig :(. Jag har haft en supertrevlig helg med peter för vi hade SÅ roligt på våran patrykväll i lördags och igår- Tja ni kan ju tänka er kanske hur min dag va ;)


Sen då så kommer detta jättretråkiga besked idag "suck" men, det är ju faktikst så att livet måste gå vidare för oss andra som är kvar här på jorden och det måste det gör för mig med.Min tröst i det hela att Marianne som gick bort har fått komma på andra sidan där hennes kära väntade på henne och att dom nu är tillsammans igen.

Visst är det väl tur ändå att man faktikst kan finna nån slags tröst i en sån här tråkig & jobbig situation ? !


 


Det enda som väntar på mig just nu är sängen så jag önskar er alla en skön natt


Kram

  Missy


och kära Marianne, jag hoppas du har ro och frid där du är nu


BloggRegistret.se

Av Bitch - 20 maj 2010 15:39

Åhh det är så HETT ute just nu, man ska inte klaga på värmen jag vet , MEN jag har redan fått bytt Tissha flera gånger för att jag håller på svettas bort.Nyss har jag klippt gräsmattan så nu är den fiin, före det va jag och kollade upp lite virke för här ska snickras igen   Jag har mitt lilla huvud FULLT med nya ideer nu hihi, VAD säger jag när det är klart MEN jag kan säga så mkt att det fixas både ute och inne hihi KUL !!

På lördag kommer Peter hit och vi ska grilla och då vill jag att allt ska vara klart .. pust. Men jag får ta lite hjälp av min bror och andra vänner tror jag hihi.


Kl 5 idag ska jag haffa brosan och köpa saker jag inte får plats med i min bil men i hans   

Mannen är i Varberg med facket och ska sova över där. Och själv ska jag ta en liten siesta just nu


Vi hörs lite senare


Tjing tjing

Av Bitch - 19 maj 2010 21:15


Så var det   dags för en ny bok om kronprinsessparet. Den här gången är det Victoria och Daniel själva som har gett författaren Susanna Popova och fotografen Paul Hansen uppdraget att följa med och skildra hur det kungliga bröllopet har tagit form.

Förlaget Natur & Kultur beskriver innehållet i ett pressmeddelande så här:

Bröllopsmat och tårta har provsmakats, servis, blommor och andra utsmyckningar har noga valts ut och vi får också följa de andra förberedelserna. Paret har även öppnat dörren till Haga under renoveringen som pågått parallellt med bröllopsbestyren.

Dessutom har kronprinsessans provning av brudklänningen dokumenterats. Boken är rikt illustrerad med såväl nytagna unika foton som privata bilder från både familjen Bernadotte och familjen Westlings fotoalbum.


”Vårt bröllop – den officiella bröllopsboken” når butikerna 19 augusti

Av Bitch - 19 maj 2010 20:46

UJ sånt flängade det har vart på fröken missy idag.Först på förmiddagen så blev det tvättstugan , sen till Ikea och äta deras berömda köttbullar för 16 kr + sallad för 5 så idag slog hon på stort minsann ha ha .Jag kan berätta lite roligt att jag träfade på Babsab där ute som pratade med mig , det va kul. Han hade sin hund med sig i sin blåa lilla bil. Sen gick jag runt i köpcentrumet och kikade lite köpte en tub top från Hm. skit snyggt tyckte jag att det va

  Fast svart vit mönstrad.

Köpte en stol på Ikea med till mina utemöbler  


sen det största köpet stod min käre bror för då han köpte en Bil. en cheva pic up typ. En stor röd bil är det med läckert muller. pontiacen sa jag att den ska jag lägga vantarna på sen,, efter motorbytet ;)

Fast då blir kanske Lilla gubben svartsjuk hihi   

Har ju lite planer för mitt badrum med, men dom är lite hemliga hihi!


Nu lär jag vila mig lite för jag har åkt på värsta huvudvärken av all stress ocvh dåligt med mat & dryck.


Vi hörs senare


BloggRegistret.se


Tjing tjing

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se