Hacked.

Alla inlägg under maj 2010

Av Bitch - 19 maj 2010 10:51


                                

Missade du TV4:s ”Victoria & Daniel – bröllopsintervjun”  så har du nu möjlighet att se den här i min blogg.

Dessutom är jag nyfiken på vad ni läsare tycker om den?

Hur skötte sig kronprinsessparet och hur var Daniels första större tv-intervju

Själv så tycker jag att Daniel låter lite stel, men det blir nog bättre med tiden skulle jag tro



Av Bitch - 19 maj 2010 09:30

Victoria blev paff så det hette duga. Vid sin möhippa fick hon oväntat besök på Drottningholms slott av sina väninnor, som i vita teatermasker, stormade in och tog med sig sin kompis ut på möhippa.


                          

Det blev en tur i skärgården ombord på en större båt där sällskapet skrattade och drack champagne natten lång.

Möhippan planerades noga och in i minsta detalj. Redan för tre veckor sedan samlades Victorias nära väninnor på trendkrogen Teatergrillen där de gjorde upp sina planer.

Även prinsessan Madeleine var delaktig i förberedelserna och åkte hem från New York för att kunna vara med under festligheterna.

Tur säger jag att Viktoria FICK en möhippa och kanske fick känna sig som vem som helst för en stund! Jag hoppas verkligen hon njöt och hade roligt !


  Missy



Av Bitch - 18 maj 2010 22:29

Ibland kan man fråga sig om våra myndigheter verkligen VET vad dom sysslar med ? och hur bra koll dom har på sina system ? Jag har fått erfara idag att dom just inte har nån jädra koll what so ever.Blev så pissigt jävla arg på dom idag så det finns inte för dom hade gjort ett fatalt stor jäkla misstag MEN dom tänker inte ändra på misstaget, bara se till att det inte upprepas ( jojo)

men det är ju lixom lite sent när misstaget väl är gjord eller hur ?

Mitt förtroende för våra myndigheter är nere på NOLL nu !!


Värsta dagen på länge och det är skönt att den snart är över, hoppas verkligen att morgondagen blir bättre !


Köpte lite blommor och böt ut lite vårblommor som hade vissnat, så nu ser det lite roligare ut på framsidan vid dörren. Lite mera välkommnande lixom!


Hoppas ni får en skön natt med varandra

sov sött


//Missy

Av Bitch - 18 maj 2010 09:41


Kommer ni ihåg Jenny från Ace of base ?


Nu är hon tillbaka med eget projekt och här är hennes nya video

Here i am


Det är absolut inget fel på Jennys röst , men jag tycker att låten är sådär. Visst är den lite trallvänlig men om den blir en typist sommarplåga vet jag inte


Vad tycker ni ?

Av Bitch - 17 maj 2010 15:26

Nu har jag vart och lämnat av mannen vid tåget så nu är han på väg hem till Göteborg igen. Nu har vi vart ihop i en vecka igen och då känns det tomt då man blir ensam.Innan tåget så har vi inte gjort många knop faktikst, åt lunch på kinarestaurang  och köpt lite trädgårdssaker på Ö&B

Diskuterade våran framtid igen och det är svårt sånt där när inte alla i släkten kan komma överens och har man då ett tungt bagage med sånt därför innan så blir det nya hindret SÅ mycket större.

Vi får se hur det går i framtiden för oss, men är vi enade så kanske det går bra.Kärleken övervinner alls sägs det men jag undrar ?

Gör den verkligen det ?


  missy

Av Bitch - 16 maj 2010 22:30

Idag har jag ÄNTLIGEN fått sett dom söta söta lammungarna-åhh vad jag hade svårt att slita mig därifrån.Dom sög på mina fingrar och ville gärna nafsa på tröjan med hihi,men det gjorde inte alls ont för man kände nästan inte deras tänder.

Dom yngsta lammisarna va bara 2 veckor gamla. visste ni att lammungar står redan efter ca 10 min efter födseln ?

En stoor kraftig Arbetshäst fanns på gården med som va väldigt sällskaplig, samt en huskatt som kom med en stor fet sork i munnen då vi va där :-s grose !

2 söta hundar finns, en kanin, fiskar och visstja kalvar med *s*

Bara fåglar som fattas där i huset haha.Dom har ju en 3 veckors gammal baby boy med och det va väl en söt unge det med en maassa hår.Oscar ska den lille heta och det skulle visst bli barndop senare i sommar hörde jag.


Den 12/6 Ska vi på fest där borta med så mannen i huset och "min" mans kompis ska ha sin försenade fördelsadags fest. det ska bli roligt. Dock vet vi inte vad vi ska köpa till honom.

Efter vi vart dit for vi direkt vidare och hälsade på min syster som va ute i sommarstugan och där blev vi satta i arbete direkt *s* riva bort buskar vid bäcken.

Vi hade ju vart borta hela dagen så vi blev rejält hundiga så vi åkte hem och köpte hämtmat. Jag köpte en blandsallad och han en kebab rulle. Gick ut på våran egen gård och stöttade upp ett syren träd sen in och Kollade på Parlamentet som vi tyckte va sådär ikväll.


Nu är vu såå trötta så vi snart ska lägga oss.imorgon ska mannen ta tåget hem och jag stannar kvar här hemma.


  Missy


Av Bitch - 16 maj 2010 09:38

Det blev mycket trevligt hos min pappa igår, det va så avslappnat och min pappa va så lugn igår. Det är inte ofta man ser honom så, så jag blev glad av det. ofta har han mycket gap och skrik omrking sig och det är ju såklart jobbigt.

Vi grillade fläskkarre och åt potatissallad till det och efter det fick vi kaffe och tårta "mums".

jag fick en säck jord + hönsgödsel  och en stoor tomatplanta av honom och på vägen hem så stannade vi på plantagen och köpte en buske som jag har planterat vid mitt staket vid vägen.


Blev bra, och jag hoppas att den tar sig och mår bra och växer på sig ordentligt.

Vi skulle ju tvätta mitt staket igår då det kommit mögel på det efter vintern och när jag står där och sprutar medel på det så kommer en granne förbi och erbjuder sig låna ut hans högtrycktvätt. Tror ni vi blev nå glada för jag har låååååång staket.

nu blev det gjort MYCKET fortare =).mina land blev rensade med och jag hade ut alt hönsgödsel över hela gräsmattan.Hoppas nu den blir grön och fin och att mossan försvinner lite.


Efter vårat jobb och slit på gården så grillade vi IGEN *s* och kollade sedan på en film " dumpa honom". Tyckte den va sådär faktikst!


Idag är det gårdstädning här på gården, men det regnar ju så det blir ingen städning för oss, om det inte slutar regna förståss. Dock ska jag ut och hämta lite färg och gräsfrön!

Vi ska hälsa på min syster idag med!


Önskar er en fin söndag   

Av Bitch - 15 maj 2010 12:08

Vaknade vi 8 tiden idag , men då va det disigt ute och det kändes inte alls som om soeln skulle lysa idag, men det gör den =) Härligt

Vi har ätit frukost och efter det tog jag fram saxen och klippte fram mannens fina ansikte så man känner igen honom. för jevlarr vilken hippiefrilla han hade fått LOL


Nu ska vi strax åka till min pappa och hälsa på honom och hans goa hundar Hampus och Kim, samt katten Olivia. Mysiga djur!

Vi vet inte om vi ska besöka mannes lumparpolare Mattias och gratta honom både till försökningen av både lammungar och barn samt att han faktikst fyllt år.

Han svarade inte nu när mannen ringde, men kanske på vägen hem från pappsen


Vi hörs lite senare

Tjing tjing

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

RSS

Tidigare år


Skapa flashcards