Hacked.

Alla inlägg under maj 2010

Av Bitch - 14 maj 2010 12:38

Nu va det ett tag sedan jag va och solade , så jag tog tillfället i akt när mannen ändå skulle jobba att åka och sola. Gjorde lite småärenden på vägen dit som att besöka systemet och köpa nya sommarcidern "xcide" het sommardrink med smak av Strawberry Blackpepper.hur den smakar berättar jag senare. Den ska nämligen testas ikväll =)

                                             


Innan dess ska Lunch avverkas och kanske en runda i motionsspåret.

Hoppas ni har en underbar fredag


kram   Missy

ANNONS
Av Bitch - 13 maj 2010 22:05


Mannen och jag har precis sett filmen "Bröllopsnatten" Vilken va den konstigaste film jag sett, medans mannen gillade filmen. Ni ser hur olika det kan vara


Huruvuda NI gillar filmen finns det bara ett sätt att ta reda på det .. SE DEN !


                                      


"Bröllopsnatten hade varit helt underbar - om det inte hade varit för en liten detalj: Det är inte dom som gifter sig. Två främlingar träffas på en vigsel och inser att de har mer gemensamt än de trodde - och att de är mer olika än de egentligen står ut med. Helena Bonham Carter och Aaron Eckhart spelar det otursförföljda kärleksparet i romantiska Bröllopsnatten - en smart och charmig komedi med oväntade förväxlingar och rapp dialog, om kärlek och andra katastrofer."

ANNONS
Av Bitch - 13 maj 2010 19:42

Nu har vi kört i spöregn nästan hela vägen hem :( gud så träligt.Skönt att vara hemma igen. Nu ska vi fixa fläskfile & potatis sallad och bara myyysa

Av Bitch - 13 maj 2010 09:10


Igår va jag ju på Lunch vid Volvo car corporation headquaters där dom flesta bestod av superstressiga kostymnissar.Mannen jobbar ju på volvo som jag tidigare har berättat och min svärmor som nu har slutat satt ju med i styrlesen plus att hon va fackpamp där vilket märktes för det kommer ständigt fram folk och pratar med henne och ja mannen med *s*.Volvo området är sjukt stort.

Lunchen va god och det blev en räksallad! Dock regnade det och det va inget trevligt väder alls.Min lilla Opel kände sig ganska utanför där kan jag säga ha ha.


 


Innan jag åkte så glömde jag att beätta för er att jag faktikst haft turen att vinna =) Så glad jag blev . Jag vinner ju aldrig

 

Det här väntade i brevlådan på mig.Ska testa detta och berätta vad jag tycker om produkterna vid ett senare tillfälle.


Jag har också köpt LDB weddingshower

                     

Den har jag redan testat och kan säga att jag ÄLSKAR den. Den doftar såå gott så får ni chansen att köpa denna så GÖR DET !!


Efter Lunchen igår så tog jag en vända ner på stan och LYCKADES MISSA det stora hjulet dom byggt upp hahah HUUUR man kan missa det lixom, det går bara inte. men joo tydligen så gör det det.Så idag innan vi åker hemmåt igen så ska vi ta en sväng förbi och ta lite bilder. Jag visar sen.Det va meningen att jag skulle kolla med nån tatuerare vad det skulle kosta att göra ett snyggt litet hjärta på foten men jag hittade inga sånna. Aja får bli nästa gång!


Jag såg Converse väskor inne på Åhlens igår

                                

På nått sett är jag lite sugen på en sån med hmm,men å andra sidan VAD ska jag ha den till *s* Älskar ju väskor & skor   


Nu ska vi bara packa det sista, ta reda på disken och sticka iväg i lilla gubben dom 60 milen igen. Det blev inget liseberg igår pga regnet men jag hinner dit sen. Jag ska jy dit med emma =)


Sköt om er Tjing tjing

  Missy

Av Bitch - 12 maj 2010 10:50

                                         

Mick Jaggers dotter Jade Jagger  har i ett samarbete med Indiska tagit fram en kollction som jag har kikat på och jag måste säga att jag gillar den verkligen.

Mycket vacker. Jag ska ta mig en tripp ner till butiken och spana in priserna


Du kan se hela kollectionen Här


Lämna gärna en kommentar och berätta vilken som va din favorit

Av Bitch - 12 maj 2010 09:51

Igår va jag så trött och jag tror det beror på vårtröttheten helt enkelt, jag lag mig strax efter kl 22 och det brukar ju inte direkt jag göra.Vaknade bara till lite då mannen gick till jobbet och sen somnade jag om igen och klev upp för typ en halvtimme sen. Men det är sköönt att kunna sova för hemma har det ju inte vart så mkt sömn på sista tiden.Men det är som att jag slappnar av här på nått vis,och det är ju bra!


Igår va jag ju inne hela dagen,men det hade jag inte tänkt vara idag.Så jag ska försöka ta mig ut lite tänkte jag,vet inte direkt vad ännu men det visar sig.Dock ska jag äta lunch med mannen och svärmor kl 12.Hon åker ju till frankrike i kväll och har nyss kommit hem från Rom.


Tummen börjar bli bättre och min brutna tå likaså, nu gäller det att hålla sig ifrån nya skador *S* tror ni klanten missy klarar de ;)

Sen får vi se om regnet håller sig borta mot kvällen så mannen och jag kan gå och kika inne på Liseberg.Det vore ju trevligt !

Nu ska jag ta och fixa mig en kopp the ( as usual) och ta en macka


Vi hörs lite senare


Tjing tjing

  Missy


BloggRegistret.se


Av Bitch - 12 maj 2010 08:15

Kära filmälskare!


SF Bio bjuder denna sommar många premiärer av storfilmer såsom:

• Robin Hood
• Prince of Persia
• Sex and the City 2
• Kommissarie Späck
• The Twilight Saga: Eclipse
• Shrek – Nu och för alltid
• Knight and Day
• Inception
• Trollkarlens läring
• Bröderna Karlsson
• Toy Story 3


Vilka ska inte DU missa ??

Av Bitch - 11 maj 2010 21:49

Min 1a resa själv med bilen ( lilla gubben ) gick toppen. Jag satt faktikst och NJÖT alla 60 milen och träffen med supergoa nettan som bor i Enköping va KUL KUL KUL,nu ska vi inte låta det gå så länge tills nästa gång sa vi. Hon ska komma och hälsa på mig i sommar, då ska vi grilla och ha FUN !

Dock tog det längre tid att åka dit än jag trodde så jag blev lite sen , och kom inte därifrån förs kl 15 på eftermiddagen, vidare till gbg då.


Idag har jag dock haft en vilodag och inte alls gjort många knop. Nog behövde jag komma bort lite alltid märkte jag. Mannen och jag åkte till hamnen och kikade på den där lyxkryssaren fartyget Star Princess som lade till här några tim idag. Stoor fin lyxbåt =) satt vid hamnen med en varsin glass, sen köpte vi pizza som vi delade på och åkte hem. Undervbart väder ,men imorgon som vi hade tänkt  gå på lisse ska det visst regna :( så vi får se hur det blir med det.


Nu jag precis sett Desperat houswife och ska inte alls vara uppe så länge till hade jag tänkt.

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se