Hacked.

Alla inlägg under maj 2010

Av Bitch - 10 maj 2010 07:53


Igår träffade jag Peter min gode vän- Nä min allra bästa vän faktikst.Finns ingen i min närhet som jag är så öppen med och KAN vara så öppen med som med honom förutom mannen såklart.Men igår då brakade loss rejält för oss kan jag säga

GUD SÅ VI SKRATTADE !! och folk omkring oss tittade lite underligt på oss

men så är det ju i det här landet- ha gjärna roligt men ha inte FÖR roligt och gjärna tyst för dig själv. Men nu är det ju så att jag är jag och ibland hörs jag , bara att leva med det gott folk !


Träffade Emma och gav henne skjuts igår med och på hemvägen stannade jag och plockade upp ett Usb minne jag hade lånat ut, när jag sen ska åka för bi en kompis hus tänkte jag göra mig lustig och tuta, och tuta för hårt så KNAAAK sa det i tummen och det blev en rejäl stukning :( sånt händer bara mig

bruten tå och stukad tumme... lite lustigt då man tänker på det *s* men det är inte skönt nånstans.


Nu ska jag åka först till Enköping och träffa Nettan min kompis. Vi ses inte så ofta tyvärr.Sen vidare mot Göteborg idag, jag åker själv i bilen


Så nu lär jag sätta fart


Ha en underbar dag alla och sköt om er


kram missy

ANNONS
Av Bitch - 9 maj 2010 12:50


Vad tycker ni om Anna Bergendahls video som ska hjälpa henne vinna i eurovision ?

Jag tycker den är sådär faktikst- sticker väl inte ut så mkt som man kanske önskat

ANNONS
Av Bitch - 9 maj 2010 10:14

Igår va jag på vårcruising och såg massor med fina bilar, man ser allt ifrån välvårdade 50 talare till riktiga fyllhäckar. Men det är blandningen av folk & bilar som är tjusningen tycker jag.Dock tar det låååååång tid att köra runt ett varv i den slinga dom kör. Jag åkte ju runt ett varv med min lilla opel *s* och stackarn blev varm och jag blev lite orolig. Dock sa min bror att det inte va nån fara.


Men man mår ju inte bra av att andas in en massa avgaser   , och ett nån timme där nere så blev jag illamående och alldeles snurrig i huvet så jag åkte hem.

Kvällen hade vart perfekt om den inte solakdes av ett ruttet ex som va tvungen att skicka nervädernade sms och ta bort mitt fina humör. Han gav mig den där klumpen i magen man helst slipper.

Varför e vissa så undrar jag ? Att dom inte mår bra i sig själv förstår man, men ändå. Måste man dra ner andra i sitt eget förfall ?


idag ska jag packa för imorgon tar jag bilen själv ner till gbg och sen ska jag titta på resprisen utav desperat houswife med som jag tyvärr missade sist.


Det blir en fika med peter min gode vän med idag


Hoppas ni får en fin söndag


kram

  missy

Av Bitch - 8 maj 2010 17:29


Nu är det vår, med sol, blommor, bin och....den här lilla krabaten.

Hallå där...alla bilförare....
 
Jag har tillkommit nu i vår för att be er alla att vara mycket försiktiga när ni är ute och åker

 
Därför att nu är det den tiden på året då jag håller på att lära mig att gå.

  Så snälla ni...kör inte över mig....
Titta bara hur söööööt jag är....eller hur?
Jag och mina syskon tackar dig för det

/   MISSY

Av Bitch - 6 maj 2010 17:49


                                    

Idag har jag fått biljeter till smygpremiären av SATC2 att se FÖRE alla andra

GISSA om jag är lycklig =), man får en goodiebag och annat roligt denna kvällen och underbara sittsplatser

Ja nu vill jag att det ska bli den 26 Maj   


Kommer DU att se filmen ?

Av Bitch - 6 maj 2010 09:39

Igår vaknade jag som vanligt tidigt, och gick upp och tvättade vid 7 tiden. det är svårt att få vettiga tvätttider hos mig tyvärr :(. Ja sen duschade jag och det blev väl blött på golvet och när jag höll på sprang där fram å tillbaka från badrumet så VIPS halkade jag till så tån vek sig och vips va den bruten:( fy S*TAN så ont det gjorde "suck". Nu är den blå och svullen och hela foten värker, men det är bättre idag än igår då det hände iaf.Sånt där går fortare än man tror, så va rädda om er specieltt om ni stressar ;)

                     

Sjukhuset gör ingenting med en bruten tå, man får inget gips eller så utan det är värktabletter som gäller och hoppas att det läker fort


BloggRegistret.se

Av Bitch - 5 maj 2010 17:38

Har någon lyckats missat den tragiska bortgången av forna Boyzone-medlemmen Stephen Gately 2009. Låten "Gave it all away" som egentligen skulle bli Boyzones comeback-singel, släpptes istället som en hyllningslåt från bandet till Gately. Låten och videon är både sorglig och fin, och Stephen är med och sjunger i låten, vilket ger en rysningar (det är han som sjunger i inledningen).

Av Bitch - 4 maj 2010 17:20

Nu har jag vart och undersökt priser på lite bildelar som "lilla gubben " måste ha, men det ska jag bara säga att det KOSTAR att ha bil.Varför måste det vara så dyrt med bildelar til en gammal bil ? Men det är ju slitagedelar så det är ju sånt man måste byta förr eller senare. Jag va till en glasfirma med och hörde om min ruta så dom kunde täta den så jag kan tvätta bilen utan att få en hel ocean i den *s*

men det va inget fel på rutan men däremot så va dränagedelarna alldeles igensatta

,så inte undra på att vattnet inte hade någonstans att ta vägen

Förutom IN i bilen då haha. Men dom söta killarna hjälpte mig


Börja med en kille vid bilen,men sluta med 4   och Tja- kan man klaga   

blondiner har sina fördelar ibland hihi .Vädret är helt okej, lite kalla vindar men soligt och fint!


Ska vänta på att glamour ska börja snart nu. Idag blir det ingen promenad heller som jag har gjort dom senaste 2 dagarna på raken. Ryggen känns så jag vilar den till imorgon !

Min vän ( och gästbloggare ) Peter hade alla rätt på sitt matteprov idag så GRATTIS till det vännen   


/Love missy

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se