Hacked.

Direktlänk till inlägg 13 juni 2010

Helt plötsligt är det sol

Av Bitch - 13 juni 2010 09:27

Igår va det ju en ren katastrof vädermässigt, det regnade ju hela dagen och när jag kikade på vädret för idag så skulle det minsann inte bli någon sol.

Men NU är det minsann sol och blå himmel    Väldigt trevligt visseligen men VET smhi vad dom sysslar ed egentligen ? Ibland undrar man!


Igår fick jag veta att jag förmodligen kommer att bli hundägare snart, men inte av en gullig valp som jag hade hoppats på utan en vuxen hund som min pappa äger just nu.Hampus är världens gulligaste hund så , på det planet är det inga problem.

Utan jag tänker mera på att hunden redan hunnit få sina vanor hos pappa

Tex en stor gård att springa på och vanan att ha dom personer han har runt sig just nu. Blir ju annorlunda att komma till mig i mitt radhus!


Nåja vi får se hur det blir!


Inatt har det blåst hemst hos mig, och jag blev rädd igår för jag hörde ljud från min altan och trodde det va någon där, men när jag tittade idag va det en blomkruka som blåst ner på golvet innen på altanen   


Ibland är det fasen inte lätt att vara ensam tjej   


Hoppas ni får en skön söndag!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se