Direktlänk till inlägg 19 juni 2010
Jag är bland dom 1a som stolt kan avlöjja vad som severas ikväll.
Som sig bör har menyn har varit hemlig in i det sista och det är ett 40-tal kockar som lagat maten, men bakom allt står Stefano Catenacci. Men det blir svenska delikatesser på olika sätt.
Till förrätt åt man havskräfta från västkusten med sommartryffel och tryffelkaviar, citrusmarinerad torsk i blomhölje med gurkgelé och en kall grön ärtsoppa med Kalixlöjrom.
Det börjar med en glas Champange och alla drycker har pappa kungen själv bestämt
efter att pappa kungen gjorde sitt välkomstal
Lakejer i livré med gula västar i plysch serverar huvudrätten, Landöröding med örttäcke, pocherat vaktelägg, grön sparris och rödbeta från Gotland samt nässel- och ramslökssås. Löparen och jägaren i strutsplymer står bakom brudparet. Sorlet sprider sig i Rikssalen och minerna är glada, Champagnen väl kyld och maten smakar säkert utmärkt.
Till efterrätt vankas det en jordgubbsmousse med rabarberinteriör och vaniljglass i vit choklad. Sedan är det dags för bröllopstårtan, den lär vara något alldeles i särklass. Men mer om den senare… Vi kan också berätta att alla regerande generationer av ätten Bernadotte är representerade i valet av silver, porslin och glas vid dukningen av honnörs- och huvudbord i Rikssalen. Dryckerna under kvällar var Champagne Pommery 2000 Grand Cru, Sancerre Les Pierris 2008 Domaine Roger Champault Pommard, 1:er Cru Epenots 2002 Louis Jadot samt Château Simon 2007 Sauternes
Massage har nog de allra flesta varit på någon Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...
Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =) Tjingeling ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 | 5 |
6 | ||||
7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | |||
28 | 29 |
30 | |||||||
|