Hacked.

Direktlänk till inlägg 23 juni 2010

Min opel

Av Bitch - 23 juni 2010 22:39

Nu har min bror kämpat med min bil så nu går det att åka igen ..

FY FAN VA JAG ÄR GLAD !!

Bröder är bra å ha ibland de hihi och jag måste göra nått snällt för min bror sen känner jag . Ska se vad jag kan hitta på.

Tidigare idag va jag till skorten ännu en gång och köpte "nya" delar och när jag ska åka dörifrån börjar bilen plötslig hoppa som en groda  

" vad fasen nu då tänkte jag " och blev livrädd att ännu större hål skulle bli i plånboken. Åker till en verkstad som testkör bilen och säger

KOPPLINGEN-.. dags att byta koppling- Amen shit i h-vete tänkte jag och ser tusenlappana fladdra iväg. Sätter mig i bilen och totalt bröter ihop. Grät som aldrig förr och som om DET inte va nog .


Vaaaad tror ni händer "suck" jo jag är för stressad och backar lite för fort in i garaget och "KNAAAK" sidobakcspegel flyger iväg. Men då bröt jag ihop fullständigt och tänkte att nu skiter jag verkligen i det här för nu okar jag inget mera .För att göra en lång historia kort så har jag löst det mesta nu " peppar peppar"  och kunde limma ihop höljer som spack på backspegeln.

så imorgon kan jag åka och hämta mannen i Uppsala   så vi kan fira midsommar ihop .

Tillsammans med goa Emma och kanske en vän till henne

Vi ska nämligen på FEST !!


Fan min bilhistoria låter som en dålig dokusåpa ha ha ha , tyvärr är den sann!!


Ser fram emot imorgon nu =)


Godnatt på er

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se