Hacked.

Direktlänk till inlägg 28 juni 2010

Sj took him home

Av Bitch - 28 juni 2010 22:49

Ja idag åkte mannen hem till götet igen efter en underbar helg här hos mig   

Så tomt det blir hemma på en gång.Innan han åkte så fixade till hans hår lite med saxen för det som blev ojämt klippt sist då jag hade lite brottom.

Sen åkte vi och åt på macd, så idag fick jag med mig ett Lila glas med mig hem. Nu har jag massa massa macd glas från jag vet inte hur många år tillbaka i skåpet haha. Och hur ofta använder man dom ?

-Nä inte många alls!!


Vädret har vart helt underbart idag =) och jag hoppas på mera sol i veckan.

Mannen och jag satt och planerade sem sen med och det ser ut som att det blir Öland och Gotland smat en sväng till växjö med där min gode vän peter är och jobbar just nu! Lovade ju att hälsa på honom!


Hoppas jag kan uppfylla mitt löfte bara !!


Inatt sov  jag inte alls bra så jag är trött nu känner jag och ska försöka sova!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se