Hacked.

Direktlänk till inlägg 30 juni 2010

Stålspacklad bil

Av Bitch - 30 juni 2010 10:48

Min lilla Gubbe genomgår en liten renovering av backlucke kant just nu!

Det är ju så att gamla bilar och speciellt Opel rostar. Hela kanten på insidan av luckan va rostig och det va svårt att svetsa och vad gör man då ??


Joo fiffigt värre så finns det stålspackel som efter det härdat är så starkt så du kan borra i det =) .Jag har fått hjälp av Emmas Pappa och det är jag ju såå tacksam för. Han har gjort det förr så han kan sin sak hihi. Sen spayar man över "stålet" med samma färg som övriga bilen och VOILA snyggt och fint igen   

men sen är det ju mera rost sommåste fixas   och det kommer att ta lite mera tid än detta gjort. Men det får bli lite senare det !


Eftersom jag har sånt askasst försäkringsbolag ( Moderna förtsäkringar VARNING) så måste jag byta och det ska jag göra idag . Gud så skönt att slippa ett bolag som INTE är kundvänligt efter du tecknat försärkingen hos dem och dom tror dom låst dig , meeen det finns knep att slippa det där   

som jag alltid säger " what comes around goes around" hehe


Nu sitter jag med en kopp te och en liten bulle och tjockar till mig haha


Vädermässigt så vill inte solen visa sig just nu, men jag är inte orolig


Tjing tjing

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se