Hacked.

Alla inlägg under juni 2010

Av Bitch - 21 juni 2010 18:46

Just nu är det väldigt spännande för lilla gubben ( bilen) håller på att få ny Damask i fram och ny vattenpump- jag hoppas verkligen det lyckas så man får ihop bilen igen-- VERKLIGEN !! Vi ska ju ut på äventyr imorgon han och jag   


Annars har jag hunnit med en sen lunch med och fått upp grinden .. YAY!!


//Missy

ANNONS
Av Bitch - 21 juni 2010 11:59

                           


Kronprinsessan Victoria hade valt en droppformad brudbukett i vitt bestående av traditionella svenska sommarblommor och några mer exotiska inslag. I buketten fanns liljekonvalj, ros, phalaenopsisorkidé, pion, klematis, rosenskära, doftranka, luktärt, fänrikshjärta, mårbackapelargon, amazonlilja, gardenia, azalea, löjtnantshjärta samt myrten från Sofiero.


Mycket mycket vacker !!

ANNONS
Av Bitch - 21 juni 2010 10:46

Oj vilken fart jag fick på morgonen idag . Upp kl 7 och ut i tvättstugan där jag precis blitt klar med tvätten,ut en sväng på altanen igen och forsatt göra rent den. trallrent är verkligen SUPERBRA när man ska ha altangolvet fint. Skiten bara lyfter från träet och rinner av ( efter en massa borstande såklart) sen tar man vatten och sköljer bort det!

Dammsugit hemma har jag gjort med och hunnit dra bort lite ogräs från landet.


Det är ju snart MIDSOMMAR =) och då vill jag ha fint. åker jag till gbg imorgon så lär jag ju hinna klart all IDAG!  men jag har mycket kvar. Håret ska fixas snyggt, grinden ska sättas upp och jag måste åka och byta dom vertyg till bilen som jag köpte fel igår PLUS att jag måste köpa nya vertyg .. pust pust


Ja nu hör ju hur min dag blir- bizzy bizzy bizzy!!


Men sen ska det bli kul att komma till götet och gå på liseberg igen =)


Hur ser din dag ut ??


Missy

Av Bitch - 21 juni 2010 09:04


Här är den-- låten dom sjöng för brudpaet i kyrkan

Av Bitch - 20 juni 2010 23:14

                         


Victoria & Daniel, tusen tack för en fantastisk dag där ni bjöd in hela världen till er fina vigsel med efterföljande bröllopsfest.det va helt unikt!!

Ni har inte bara vunnit varandras hjärtan, utan även hela svenska folkets. Det var magiskt, glimrande och gjort med stor kärlek.

All lycka i er fortsätta framtid tillsammans.


Med häslningar från Mig och mina läsare här på bloggen

Ge gärna DIN hälsning till brudparet i kommentarsfältet under detta inlägg !!


GRATTIS !!!!

Av Bitch - 20 juni 2010 23:02

Såhär dagen efter bröllopet så har jag fått tag i saker jag egentligen skulle ha gjort igår, som att mecka med bilen. Tyvärr behöver jag byta en damask i vänster fram, men det fattades vertyg så jag får ta det imorgon.Bilen har dock blitt tvättad idag och skiner så fint. Ett besök i somarstugan blev det också!


Det är helst otroligt att det fortfarande trillar massor in på bloggen som är nyfikna och vill läsa om prinsessans bröllop. Allt detta hittar ni under kategorin "kungligt" Jag har fortfarande bilder som jag bara inte hunnit lägga ut, men det kommer det kommer, så kika gärna in igen !!


Fortfarande STOLT över att jag va den FÖRSTA av alla att visa den första bilden på Viktorias klänning =). Den då hon klev ur bilen och gick in i kyrkan!!


jag slår fortfarande alla besöksrekort .. KUL =).Fortsätt följa min blogg


Nu är det dags att krypa ner i sängen. Imorgon bitti väntar tvättstugan


Ödmjuka hälsningar Missy   

Av Bitch - 20 juni 2010 10:57

Jag hade fått MASSOR med kommentarer både igår och idag, och när jag skulle klicka på godkänna.. så blev det ta bort så alla kommentarer försvann :( :(


Dock hann jag läsa många utav dom som tur va- tack snälla rara för alla

 och skickar ni om komentaren så lovar jag att inte tabba mig igen   

Av Bitch - 20 juni 2010 09:26

                                               

En kavalkad av bilder för att sammanfatta hela det oerhört vackra bröllopet !

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se