Hacked.

Direktlänk till inlägg 20 juli 2010

Tur att arselet sitter fast

Av Bitch - 20 juli 2010 22:41

Jag har inte hunnit blogga nått dom senaste dagarna för att jag har så mycket att göra. Och kommit hem på kvällarna helt slut.


Igår va jag hos min pappa hela dagen och på kvällen tog jag en lång cykel tur på ca 1,5 mil. Idag har jag fixat med bilen först en stund på FM och sen bytte bromsbelägg i fram mot sen eftermiddag.Fast egentligen hade jag kunnat skippa det för dom va inte så slitna som jag först trodde. Eller min bror rättare sagt för det va han som sa att dom bör bytas ganska snart!

Ja sen har jag sms tjafsat med ett ex som är en fullständig Idiot och det slutade med att jag bad han dra åt h*lvete för sista gången i mitt liv. Jodå det va jag som gjorde slut, men efter några år trodde jag min idiot att vi kunde vara vänner men han verkar ha blitt en 1a klassens skitstövel som bara vill utnyttja tjejer   sånt går fetbort tycker jag!!


Imorgon är det fullspäckat schema igen för då ska jag tvätta, klippa gräsmattan och åka till stugan ( är det bit bort) och hämta  min cd skiva som jag vill ha med mig då jag åker till Gbg på torsdag! sen packa klart det sista, vattna alla blommor. Ja det finns att göra som ni ser   just ja, ska träffa Emma en stund med haha.


Nää ni får ha det så bra och va rädda om varandra !!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se