Hacked.

Direktlänk till inlägg 28 juli 2010

Shrek 4 nu och för alltid

Av Bitch - 28 juli 2010 09:01Nu har Shrek 4 kommit och sagan om Far Far Away är slut. Och jag och mannen såg den igår på bio i 3D. det va rätt coolt !

Det har tydligen tagit Dreamworks nio år och fyra filmer att avsluta berättelsen om det gröna träskmonstret och sina vänner. Precis som en berg o dal bana har den haft sina höjder och dalar men något som Shrekfilmerna alltid har haft är hjärta och Shrek 4 är ett värdigt avslut på en saga som jag tror de flesta är beredda att lämna nu. Eller ?

Den här gången har Shrek  nu kommit in i familjelivet. Han har blivit en slags hemmapappa. Hans dagar är fyllda av att byta blöjor, mata sina tre barn och vinka till tourbussen som kör förbi varje dag och för det mesta precis då han ska in på dass.Som han till en början triva ganska bra med!


              


Snart upptäcker han det monotona mönstret i sitt liv och börjar drömma tillbaka till den dagen folk fruktade honom och att han gjorde precis som han ville när han ville. Detta är något som skurken Rumpelstiltskin överhör och sätter genast en plan i akt. Han vill nämligen åt kungariket !

I utbyte för en dag av att skrämma livet ur allt och alla får Rumpelstiltskin en dag i Shreks liv.  Shrek ser inga större problem med detta och skriver på. Det tar dock inte länge innan Shrek inser vilket misstag han har gjort för ingen känner igen honom, inte hans fru eller några av hans vänner. Shrek vill omedelbart få sitt gamla liv tillbaka men självklart ska inte det vara en dans på träskrosor.


Humor med kärlek bakas in i budskapet av filmen tycker jag. Filmen vill visa att gräset inte alltid är grönare på andra sidan, även om det känns som det.det är ju sällan så i verkliga livet heller eller hur ?!

Vänskapen mellan Shrek och Donkey är något som har varit det starkaste genom de tre första filmerna. Inte bara har Donkey gett de flesta och bästa skratten utan karaktärens blinda syn på vänskapskärlek har något väldigt humant och en sån vän vill nog alla ha. För att sedan  se när den vänskapen byggs upp på nytt i Shrek 4 är en ren fröjd som erbjuder många skratt. Man skrattar nästan konstant när den feta Puss in Boots introduceras. Åhh denna underbara katt !


Det blir flera scener på slutet då man har många " men åhhh " i salongen!


Har du inte sett den så gör det om du har möjlighet.Absolut !!


//   Missy


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se