Hacked.

Direktlänk till inlägg 9 augusti 2010

Nytt datainköp-HP

Av Bitch - 9 augusti 2010 19:19

Min gamla dator ville inte vara med längre preciiiis efter jag hade lagt in alla sem bilder utan helt enkelt krascha.Så istället för att köpa nått beg bestämde jag mig för att köpa en sprillans ny dator idag. En supertyst Hp blev det =)

åhh va ROLIGT och skönt att slippa krångla med en gammal maskin. Den va ju segare än jesus den maskinen "suck" men nu slipper jag den iaf


Min gamla hårdisk har jag lämnat in på en datafirma och bara HOPPAS att dom kanh hjälpa mig rädda lite bilder, men 1500 kr kostar det.Inte billigt men men!


Lessen att jag inte bloggat på ett tag men jag belv superlesen då mina bilder försvann


Puss

 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

10 augusti 2010 00:19

Kul med en ny dator, fast det är alltid mycket jobb med att få till allt och fungera som man är van. Jag har ju mycket grafikprogram med olika filter som måste installeras, och program jag gör hemsidorna med mm.

Men du måste köpa dig en extern hårddisk. Jag sparar allt jag gör, bilder mm på den externa. Visserligen så är väl inte dom heller felfria. Jag borde ta och bränna in bilderna på en cd. Men samtidigt som du sparar allt på en disk vid sidan om datorn då belastar du ju inte datorn.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggplatsen.se

Bitch

23 augusti 2010 12:21

Jo jag HAR en extern HD som jag spar bilder på,. men det känns skrämmande om den också skulle pajja

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se