Hacked.

Direktlänk till inlägg 23 augusti 2010

Long time no see

Av Bitch - 23 augusti 2010 12:23

Usch usch va länge sen det va jag bloggade sist, men dels har jag haft så mkt för mig och dels har jag faktikst inte haft lust.Det blir ju så ibland att man inte vet vad man ska blogga om eller hur ? Men i ärlighetens namn så sjunker antal besökare på bloggen markant på sommaren och då känns det ju inte heller så kul att skriva om saker man gjort eller ska göra för det vet jag ju själv så att säga. Det är ju för er andra jag skriver och berättar , men läser ingen så kan man ju lika gärna skiota i det.Sen vart jag otroligt lessen då min dator gick sönder för man har ju ofta halva livet på burken ( dumt nog) och POFF allt bara borta :(


Men jag kom iaf hem igår efter 5 dagar i Göteborg med Emma och vi har haft ett minst sagt späckat schema. En dag i ullared, en dag på liseberg , vi har vart på avenyn och myst och vi har vart på kräftskiva.Vi har shopat loss riktigt !

Sen har JAG myst för att jag fått rå om Goa Emma dom här dagarna innan hon börjat skolan igen ( 1a dagen idag )

Men vi hade lite otur på liseberg för det började regna mot kvällen då vi va där, men vi åkte och roade oss så gott det gick iaf!

Hon blev superglad då hon såg att Hoffmaestro uppträdde den dagen hon va där och det va verkligen mycket folk. Märks att dom är poppis *s*


Idag fyller min systersom Magnus  år så jag säger GRATTIS GRATTIS till honom. ska dit ikväll med lite paket och mys !


Nu bör jag fixa mig lite och ge mig ut,även om det va skönt att ta det lite lungt idag

Tjipp


Ps.. hoppas ni hittar tillbaka till bloggen för jag uppskattar erat sällskap ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se